Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

night nurse...

Kto spędzi tu ze mną kolejną bezsenną noc?

Polecane posty

Gość zalezy czy polykasz
?:classic_cool:

Gość Twój Psychiatra1
szukam kobiety ktora pojdzie ze mna do zoo,pisze to powaznie

Gość Twój Psychiatra1
lubie ogrody zoologiczne,bylem juz w kilkudziesieciu zoo w Polsce i na swiecie,dlatego jestem ciekaw czy kobiety bylybyscie zainteresowane

Moja diagnoza jest taka: jesteście jebnięci skoro oceniacie zawód ludzi po nickach :) No ale coż... Jaka publiczność, taki spektakl...

Po pierwsze to pacjenci mają przyciski przy łóżkach (niektóre nie działają,,,) a część pacjentów bierze proszki na sen, pielęgniarka siedzi w dyżurce więc bez przesady...

męska rzecz Nie dobijaj mnie i ty. Taka ze mnie pielęgniarka jak koziej dupy trąba. Ale lewatywę mogę zrobić, bo ze mnie ekspertka w dziedzinie szeroko pojętego analu.

Gość Twój Psychiatra1
@sruu gówienkiem cos tam chlopcze widze ze jestes beznadziejnym przypadkiem kurwiszonie jest niedziela wieczor,nie pracuje o tej porze chlopaczku,wiec widze ze masz powazny problem,ale nie przejmuj sie,polece ci dobrego specjaliste psychoterapeute,pomozemy ci wyzbyc sie twoich fobii

Bo cierpię na chroniczną bezsenność. Wybaczcie, że rozczarowałam, ale nie mam ukrytej strzykawy w kieszeni i nikomu w dupcię jej nie wbiję. No ale coż, może to i lepiej.

Gość Twój Psychiatra1
moja byla nie lubila analu,ale widze ze was anal kreci,podzielcie sie doswiadczeniami:)

Gość Twój Psychiatra1
@night nurse.... na bezsennosc polecam ci fajna stronke mrówkojad o ogrodach zoologicznych i zwierzakach:)

psychiatra - moze nie robiles tego fachowo.. moj ex byl w tym beznadziejny, jedyne wspomnienie to ból w ciagu 3,5 roku bycia z nim i 2 marne próby teraz jestem zadowolona i ubóstwiam to :)

Nie tylko anal mnie kręci, to jest tylko mała część tego, co jest najwspanialsze na świecie, czyli możliwości zastosowania tej techniki miłości fizycznej w układzie pan-suka :)

Gość Twój Psychiatra1
Kocica mysmy to tylko kilka razy robili,ale ona nie lubila tego,ja zdecydowanie bardziej lubie oral i stosunki dopochwowe:)

Gość Twój Psychiatra1
night nurse czyli ty lubisz byc suczką pana? jak sie z tym czujesz?

Dobrze, gdybym się czułą źle, to bym tego nie praktykowała. Logiczne? Logiczne. Niestety, w dizsiejszych poebanych czasach wszystko się przewraca do góry nogami. Facet jest kobietą, kobieta facetem. Za dnia oczywiście. Ja mam dosyć bycia silną, władczą osobowością za dnia, więc w nocy jestem służebnicą. Wprowadza to spokój do mojej głowy. Wiem, że jestem tylko kobietą i że w łóżku każdy ma swoje miejsce.

nurse - jestem tego samego zdania.. ciesze sie ze mam w 100% meskiego faceta, z owlosiona klata, lekkim zarostem i szerokimi ramionami. Juz kiedys mialam takiego 50/50 i go zostawilam. Nie wiem na co licza wspolczesni "faceci" chodzacy w rurkach i spedzajacy kazda wolna chwile na solarce..

Ale błagam, nie poruszajmy tematu zniewolenia, bo 99% z was nigdy tego nie pojmie z racji zbyt ograniczonej percepcji. Więc kto jeszcze nie śpi???

Zgadzam się. Dla mnie facet musi być facetem. Takim pierwotnym człowiekiem wręcz. Dużo wyższy, szerokie ramiona, zarost, owłosiona klatka piersiowa, niski głos , najlepiej brunet. Inny mnie nie podnieca.