Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasprawa

Czy są jakieś dobre ale tanie spacerówki na wiosnę/lato???

Polecane posty

Gość takasprawa

Dziewczyny, chciałabym kupić jakiś tani wózeczek na wyjazdy, tak żeby nie szkoda go było ciskać po kątach, z bagażnika do bagażnika, ciągnąć po lasach i plażach. Oczywiście zależy mi na tym żeby nie rozpadł się po jednym wyjeździe, a szczerze mówiąc nie chcę wydawać 800-900zł na jakiegoś Maclarena. Może macie kobietki jakieś fajne tanie spacerówki, które mogłybyście polecić?

Gość takasprawa
No już niekoniecznie musi po piachu jeździć, cudów nie oczekuje za grosze. Ale wiecie o co chodzi :)

Gość takasprawa
O rany, ta druga faktycznie zaskakująco tania!

Moja jest innej firmy ale opis ma identyczny jak tamta :) i cenę też miała podobną :)

Gość takasprawa
Dziewczyny, a jeśli kupię coś takiego właśnie mega taniego to czy mi dziecko tam jakichś odcisków na pupie nie dostanie z niewygody? :)

witaj, ja kupilam w niemczech ( mieszkam przy granicy) za 15 e, jestem bardzo zadowolona z niej. widzialam rowniez w pl kosztuje ok 70 zl . jest to parasolka ale wzmacniana. przezyla wyjazdy w gory , nad morze itd zreszta co tydzien gdzies wyjezdzamy a wozek jest po zlozeniu mały , lekki i mozna wziac go pod pache . http://allegro.pl/baby-start-conopy-red-wozek-spacerowka-laska-i1915811986.html cos takiego tylko z daszkiem i siatka z tylu. nie oplaca sie drozszych bo one nie zdaja egzaminu. ja mialam 1 gleboki i 3 spacerowki. masakra . jestem mloda mama i bez doswiadczenia wiec bralam bo mi sie podoba .. lecz to nie jest w ogole wazne . pierszwa skretne kola szeroka i ogolnie duza z rozkladanym oparciem ok 13 kg waga (900 zl) . druga mniejsza ok 6 kg bez skretnych kół rozkladane oparcie wiadomo szelki w kazdej - ta rowniez byla ciezka w prowadzeniu na plazy masakra (pompowane 4 koła) (560zl) trzecia wlasnie owa parasolka jakies 2-3 kg waga .

dodam jeszcze ze moja corka uwielbia w niej jezdzic jest bardzo wygodna i nie ma sie co martwic. jak jestesmy w domu to sama bierze wowek sieda , zapina szelki i siedzi i patrzy na mnie jak np robie obiad i tak moze nawet godzine. :)

a po co te swetry ? żeby dziecka nie przewiało w dziurawej starej spacerówie ? Dorzuć parasol gratis

Gość takasprawa
Dzięki za wypowiedzi! Shelley_kas, a czy ta twoja spacerówka nadaje się dla roczniaka? Tyle mój młody będzie miał na wiosnę. W lecie to już będzie spory chłop, ale na wiosnę nie wiem czy się w takiej utrzyma :)

Gość mamusia synusiaaaaa
na plaze to na pewno takie malutkie koleczka sie nie nadaja :-(

Gość takasprawa
No wiem, wiem, podałam tą plażę tak bardziej z rozpędu :). Pasuje mi dojście do plaży, a potem maluch pod pachę :)

Gość gość
Ezzo jest tanią ale za to solidnie wykonana spacerówką - bardzo mała po złożeniu, nie jest tez ciezka - sama daje rade wnosic ja na 3cie pietro bloku

Gość gość
My mamy niezniszczalną spacerowkę z wózka wielofunkcyjnego Mondo grey line, jest cudownym naszym taranem i nie zamieniłabym jem w życiu na taką spacerowkę typu "parasolka".

Gość gość
Easygo Virage to bardzo fajna spacerówka. Wygodnie się prowad******ażdym terenie, ma duże siedzisko i jest bardzo ładna :)

Gość gość
Caretero ma tanie spacerówki i fajne. My mamy wersję Spacer Delux Ale one nie są jakieś wybitnie lekkie czy małe po złożeniu, za to super wygodne dla dziecka, jest wkładek dla mniejszego dziecka, oparcie rozkładane i różne fajne dodatki. My jesteśmy zadowoleni, a i do kombi się mieści nam bez problemu.

Gość gość
Ja mam wózeczek Nitro. Lekki, wygodny i w sam raz na wiosnę :)

Gość gość
Zależy jakie macie wymagania, ale pod podstawowe potrzeby wystarczy nawet ten, który macie na samej górze kategorii w Empiku - http://www.empik.com/dziecko/wozki Jest taka sama gwarancja, są najważniejsze funkcje. A im większe udziwnienia, tym od razu zdecydowanie więcej będziecie musieli za to płacić. Po prostu tak to wygląda.