madi1980 0 Napisano Listopad 7, 2011 witam mamy problem jakies 17 miesiecy zmarł tato ,moja mam od roku czasu jest zalogowana na sympatii za namową kolezanki ,która nie cieszy sie dobra opinia w naszym miescie.odkad mam jest zalogowana na tym smiesznym portalu to nie jest mama.Kłamie nas,zarywa obowiazki domowe zrobi co ma zrobic i znika na pare godzin z domu.Zachowue sie jak nastolatka jacys Panowi jej pisza i sie rajcuje,owszem niech pozna sobie kogos ale rodzina jest wazniejsza.przez jej ranki z młodszym bratem zaczeły sie problemy ,jak zesmy nakrzyczeli na nia co ona robi to go troche przypilnowała ale potem na nowo zaczeła wracac do laitowego życia.dodzwonic sie nie mozna do niej bo tel nonstop zajety,długi w opłatach,mieszkanie zadłuzone.Ma jeszszcze 10 i 13 latka na wychowaniu nie ma jej ciagle w domu.Nas kłamie ze ma jakies przymusowe kursy albo wymysla cos ,a okazuje sie ze jezdzi do innego miasta na ranki z ta kolezanka .niech sobie układa zycie na now ale dlaczego nas kłamie jak jej udowodnimy prawde to w zywe oczy kłamie ja juz mam dosc takiej matki zakłamanej.Mamy wrazenie ze ta kolezanka ja buntuje ,poniewaz sama wyzekła sie swoich dzieci i twierdzi ze ma spokuj a nasza mam zaczyna postepowac tak samo.w domu bieda niema nieraz na chleba mamtka zaciaga długi i jezdzi do gachów pomózcie co mamy robic .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach