Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiezdecydowanaNarzeczona

Które zaproszenia są lepsze?

Polecane posty

Czy uważacie, że zaproszenia z wydrukowanymi nazwiskami gości są lepsze niż wypisywane ręcznie? Jestem na etapie wyboru i nie wiem co mam zrobić i jak na to patrzą inni ludzie... Podpowiedzcie jak to wygląda w Waszej strony

Niezależnie od podjętej decyzji i tak nie dogodzisz wszystkim - tym się nie przejmuj. Zrób tak, jak będzie wam wygodniej.

Zazwyczaj pisze się ręcznie nazwiska, bo zwyczajnie nie wszyscy mają możliwość wydrukowania tych nazwisk.

Właśnie ja bym chyba wolała jednak pisane ręcznie zaproszenia, bo dla mnie ma to swój urok, chociaż martwię się żeby ktoś nie pomyślał, że nie było mnie stać na drukowane lub że wypisywane są już niemodne :(, może to głupie i absurdalne ale po prostu nie mogę się jakoś zdecydować

Szczerze, to takie drukowane widziałam tylko na allegro. Wszyscy znajomi sami wypisywali

Gość gadfgadnhs
polecam samodzielnie wypisywać. Widziałam czeste błędy w nazwiskach na drukowanych, a jak sie sama pomylisz możesz po prostu wypisac nastepne.

Ja uważam, że nazwiska gości powinny być wypisane ręcznie, to oznaka szacunku i własnego zaangażowania.

A nasze nazwiska wydrukowane czy wypisane? Jak myślicie?

my nasze nazwiska, date i miejsce będziemy miec drukowane, tylko nazwiska gosci będę wypisywac

Lippss a mogłabyś pokazać Wasze zaproszenia? masz może jakiś link skąd braliście? Ja jestem tak niezdecydowana że już sama nie wiem, nie wiem jaka suknia, nie wiem jaka wódka, jakie zaproszenia. To wszystko spędza mi sen z powiek :(

Gość madziamadziamadzia
a moim zdaniem to zależy jaki masz charakter pisma... w naszym wypadku, gdzie i ja i narzeczony mamy okropne pismo, zdecydowaliśmy na drukowane... no i tak jak ktoś napisał wcześniej.. i tak wszystkich nie zadowolisz :)

macie rację Dziewczyny :), ważne żeby nam się podobało, a reszcie nie musi :) dziękuję Wam bardzo kochane jesteście :)