Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loveisgone

jak zerwać?

Polecane posty

Gość loveisgone

Miłość się wypaliła. Już jej nie kocham. Teraz dostrzegam w niej same wady. Ona przestała o siebie dbać a mnie zaczepiają fajne atrakcyjne dziewczyny. Chciałbym znowu poczuć te motyle w brzuchu z fazy zauroczenia. Chyba nie ma sensu już tego ciągnąć i pora zerwać. Jak to zrobić aby ją najmniej zranić i aby potem nie miała złego zdania o facetach? Trochę mam wyrzuty sumienia, bo myślałem, że taki nie jestem ale jak widać zachowuje się jak reszta facetów.

Gość Angelika19
Nie da się tak zerwać żeby nie zranić. Długo byliście razem? I co to wogóle znaczć że ona przestała dbać o siebie co?

Gość loveisgone
Jesteśmy razem rok. Po prostu dostrzegam wady w jej osobowości i tak jak kiedyś myślałem, że się kiedyś jej oświadczę to teraz wiem, że byłoby to głupota z mojej strony. Po prostu nie chcę z nią być. Traktuje mnie jak dodatek a nie coś ważnego w swoim życiu. Strzela fochy o byle co. Spotykała by się najchętniej raz dwa razy w tygodniu. Czas na zimny prysznic dla niej.

Gość z autopsji wiem
jeśli twierdzisz że czujesz że to koniec, że już jej nie kochasz to nie ma sensu ciągnąć czegoś co wcześniej czy później i tak by się rozwaliło, czas zauroczenia minął,zaczynasz widzieć wady to moment kiedy związek wchodzi w kolejna fazę,jeśli nie ma przyjaźni,więzi emocjonalnej,jeśli nie nadajecie na tych samych falach to się samo rozleci. Bedzie coraz gorzej,coraz większe żale,może jakies pretensje,szukanie dziury w całym a tak naprawdę wina tkwi w tobie: uczucie wygasło