Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabunia

podwyższenie alimentów a nie wiem gdzie przebywa ojciec dziecka

Polecane posty

Gość sabunia

proszę o pomoc,może ktoś był w podobnej sytuacji otóż chciałabym złożyć wniosek o podwyższenie alimentów na córkę mam 300 zł.trzy lata nie podwyższałam alimentów,teraz córka jest w gimnazjum koszty utrzymania rosną.Nie wiem jednak gdzie przebywa ojciec dziecka,prawdopodobnie jest bezdomny.Nie wiem jak napisać pozew ?

Gość sabunia
wsadzam se w duupę marchewkę i udaję grządkę

Gość asdfsfasfasffff
asdfghasdfghadfgh Ale jakiś facet musiał Ciebie nieźle zranić że tak wypisujesz. Aż mi Ciebie żal.

Gość sabunia
to,ze nie ma meldunku,nie znaczy ,że nie pracuje,siedzi na nim komornik i ile się da to ściąga zadłużenie

Napisałaś, że jest bezdomny (zrozumiałam, że mieszka pod mostem) a nie że nie ma stałego meldunku :P

Gość foster
możesz zawsze skorzystac z funduszu alimentacyjnego, ale droga do niego jest dluga, jesli nie ma dluznika, musisz zlozyc wniosek do sadu o ustanowienie kuratora dla nieznanego z miejsca pobytu nieznanego, a pozniej komornik, ktorego wybralas, bedzie mu doreczal pisma, mysle ze to tak bedzie wygladac, wlasnie przez to przechodze i wierz mi sa same progi

A nie możesz iść do sądu i zapytać pań w sekretariacie co zrobić w takim przypadku?