Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfgfgfgfgf

kiedy i jak najlepiej przenieść dziecko do sojego łóżeczka?

Polecane posty

Gość fgfgfgfgfgf

mój syn ma 8 miesięcy, śpimy z nim, karmię piersia i wciąż budzi się po 2-3 razy w nocy, kiedy i jak najlepiej przeniesc go do swojego łóżeczka?

Gość fgfgfgfgfgf
mało przydatna rada..

ale prawdziwa ! :) nasz mały od urodzenia spał w swoim łóżeczku, które stało obok naszego łóżka a po 1 urodzinach przeniósł się ze spaniem do swojego pokoju i na duże łóżko. też karmiłam piersią ale jak tylko zasypiał przekładałam go do jego łóżeczka. zacznij jak najszybciej. postaw łóżeczko blisko waszego i kładż tam małego jak zaśnie

Gość moja przeniosła sie jak
na 2 urodziny dostała nowe łóżeczko

Gość pocahontas8k
Grejs Keli Ja bym się chyba bała położyć roczne dziecko na "normalnym", dużym łózku i to w jeszcze osobnym pokoju :-0

normalne duże w sensie że takie jednoosobowe z zamontowaną barierką z jednej strony a ścianą z drugiej. o spaniu w łóżeczku nie było już mowy bo kręcił się 360 st dosłownie i mu było nie wygodnie, wpadał na barierki, nie wysypiał się. nie widze w tym nic dziwnego, nigdy nie spadł

Gość pocahontas8k
skoro tak, to okey :)

Gość Mamuu
Polecam przenosiny zaraz po skończeniu 2 lat. My wtedy właśnie kupiliśmy nowe łózko dla dziecka na www.lozkapietrowe.com , mały nie miał problemów z zaśnięciem.

Gość anetttaaaa
Nasz spał praktycznie od urodzenia więc nie mogę pomóc.

dziecko zaraz po urodzeniu powinno spac w swoim lozeczku a kazda pora na odzwyczajanie innych nawykow jest dobra-im wczesniej tym lepiej, bo pozniej cieeezko bedzie

Gość głupie pytanie@
odnosząc sie do powyższych porad PODSUMUJĘ: Poprostu cofnij czas i zaraz po porodzie kładź dziecko do swojego łózka :) BUZIAKI

Mój mały spał w ok. 2, 3 mieś. w swoim łóżeczku i nie ma problemu z nim. grejs keli, to ciekawe, co mówisz. Weżmę to pod uwagę, bo mój synek ma roczek i też się wierci w nocy, przestawia i słyszę, jak się obija.

pierwsze słyszę, żeby ktoś spał z dzieckiem w jednym łóżku przez 8 miesięcy... żadne z moich dzieci nie spało z nami w łóżku, nie wyobrażam sobie tego w ogóle.