Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhy

mója półtora miesięczna córka płacze w wózku, co robic?

Polecane posty

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhy

wczesniej spała, ale teraz kiedy śpi już mniej to jak tylko wsadze ja do wózka zaczyna płakać i ze spaceru nici.. chyba ze na rekach to jest spokojna... co robic?

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhy
chodzić chce, ale na cziś rękach ;)

moze troche wyzej ją połóż, żeby coś tam widziała, a moze coś ja boli, chce jej się odbić?

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhy
nie, jak tylko ja wezme na rece to jest cicho, nie odbija

Może juz zaczyna się interesować, co się dzieje wokoło?? może poprzypinaj jej, coś kolorowego w budzie i niech sobie na to patrzy???

no zwyczajnie chce, zebyś ja ponosiła, moze chce sie poprzytulać mojej koleżanki córa nigdy nie chciała leżec w wózku i ja szłąm z małym w wózku,a ona musiała ją targać na rękach teraz mała już chodzi, wiec po problemie, ale ile ona się ją nanosiła

Gość mam to samoooooo
teraz ma 10mc i dale krzyczy w wozku jak mam wyjsc, a musze to odechciewa sie masakra jaksa, slonce zaswieci piszczy, stane piszczy jade tez popiskuje, poplakuje juz nie wiem co robic, a wyciagac nie wyciagam za duza nie bede dzwigac ja daleko chodze do pzredszkola musze prowadzac starsza wiec dzien w dzien to samo w samochodzie tez nie zabardzo lubi myslalam, ze jak pozmieniam fotelik i gondole na spacerowke bedzie lepiej, a tu nic zalamana