Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co z tego???????????/

jesteście straszne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość i co z tego???????????/

Jak czytam niektóre wątki na tym forum zwłaszcza w dziale ciąży i macierzyństwa to chce mi się wymiotować. Te wszystkie "mamunie" sralunie i inne żenujące wpisy są obrzydliwe. Sama jestem w ciąży ale szczerze mówiąc jak was czytam to odechciewa mi się dziecka!!!! Dajcie sobie na wstrzymanie i nie zapominajcie że jesteście przede wszystkim KOBIETAMI!!!!

Gość noinienoxi
ale o co ci chodzi dokładnie?

Gość w takim razie
"jak was czytam to odechciewa mi się dziecka!!!!" - i co teraz ? Aborcja ? :D

Gość pytaniemam
hhhahhahahhaa,co za wqrw:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Do autorki :D Spójrz na to ze tutaj są o wiele mądrzejsze i baaardziej doswiadoczne kobiety od Ciebie i praktycznie, o czym one pisza to nie masz zielonego pojęcia, myslisz ze pisza same głupoty, a jaednak najczesciej pomagają ;] jestes w ciąży i nie wiesz jeszcze co i jk jak urodisz to pogadamy inaczej :D sama bedziesz doradzala innym jak mają robic ;] takze pomysl co piszesz czasami ;]

Słyszałam, że Polska to niby wolny kraj kochana, każdy robi co chce jeśli mieści się w granicach prawa, a ''ciumkanie''nie jest zabronione, prawda? A teraz idę nakarmić cycusiem moją malutką niunię, bo mleczuńko najlepsze dla mojego bobaska, a później dam buziola w jej pućki (policzki):):):):):):):):):):):)