Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piżamka

miał ktos pizamke-pajaca dla starszych dzieci?? tak ok 3-4-5 lat

Polecane posty

Gość piżamka

wygodne sa?? chcialabym kupić taka 4 letniej siostrzenicy i tak sie zastanawiam

Sama się ubierz w pajaca i w środku nocy idź do toalety. Super sprawa. Pajac jest fajny dla maluszka - bo dzięki rozpięciom w kroku wygodnie się zmienia pieluchę. Nie znam dziecka 4-5letniego, które dobrowolnie włożyłoby pajaca.

Gość wygodne może i są
bo dziecku nigdzie nie będzie zimno, ale ja bym nie kupiła własnie ze względu na nocne siku. Ja moją dwulatkę jeszcze ubieram w pajace, bo na noc ma pieluchę, ale już wyrasta z tych pajaców i następnych nie kupię

Gość uhhhoio
moja 2-latka od dawna nie korzysta z pajaców

Gość prrryt
A to musi koniecznie byc pajac?Nie moze byc totalny kretyn na przyklad? :P

Gość piżamka
są dla dorosłych:) no wlasnie tez myslalam o tych nocnych wstawaniach i dlatego pytam kogos kto z tego korzysta

a ja widzialam na rozmiar 116 pajacyka ale sama bym raczej nie kupila dziecku . synek samw nocy robi siusiu niewiem cyz by sobie poradzil z tym .

moja córka mi 4,5 roku i uwielbia spać w pajacu, nie ma problemu z załatwianiem się w nim, nie marznie w nocy... nie chce spać w niczym innym :)

najlepiej zapytaj siostry czy mala spi w pajacach. moj w nocy nie chodzi siku (trzyma przez cala noc). ale i tak od dawna spi w normalnych dwuczesciowych pizamach. jak mial ponad 2 latka dostal od kogos pajaca i wpadl w histerie jak mu go zalozylam, przeszkadzaly mu stopki i w ogole nie bylo mowy zeby nawet sprobowal w niej spac. dlatego radzilabym zapytac siostry bo kazde dziecko jest inne.

Gość Spodziewająca się dziecka
Dziś widziałam w sklepie z używaną odzieżą pajace dla dorosłych ale na ok.170cm wzrostu

Gość gość
4 letnie dziecko i pajac w nocy ? chyba nie przemyślałaś do porządku kupna takiego ubrania Kup normalną piżamkę :)

Gość Zaraz pierwsza miłość
Moja ma ponad 2 lata ale by w zyciu nie założyła pajaca, my preferujemy koszule nocne albo dłuższa bluzka + spodenki

moj spi caly czas w pajacach na 116 obecnie i jest ok :) inaczej choruje bo sie nie przykrywa w nocy i marznie :) siku w nocy nigdy nie robil a rano sam sobie sciaga pajac i robi normalna rzecz nie widze w tym nic nadzwyczajnego

Gość dżizys krajst
Ja miałam takiego pajaca mając 14 lat :P Z tyłu było nacięte na 2 części - plecy-dupa :D Część dupna była na gumce którą się ściągało w dół ja się szło do WC :D

Gość oiujyhgf
to zenujace, dziecko 4 letnie w pajacu? moj ostatni tego typu zakup mial zanim skonczyl 2 lata, pozniej juz nie spal w takim czyms, masakra

Gość moja................,
3 letnia corka spi w pizamce czyli bluzka z długim rekawem i spodenki ( pajacow zadnych nie mamy , nawet nie wiedzialam ze sa wieksze rozmary ). Moja corcia zawsze sie wykopuje i jak jest juz okres jesienno - zimowy spi w spiworze ( ktory sama umie sobie odpiac ) Moze pomysl o takich spiworku do spania ?

Gość angeloveee
do oiujyhgf...zenujace? bo co? bo ty tak nie robisz? litosci:O dobieraj slow dziewczynko, bo jedyną zenujacą kwestią w calej dyskusji jestes ty:O

Gość D.BillI
widziałam w Primarku pajace na dorosłych,także... może ktoś dostanie pod choinkę?;)

a mój śpi w pajacyku. Tzn to nie taki całkiem pajacyk bo nie ma stópek. Tak jakby zszyta góra i dól piżamki. Na calej długości rozpinana na zatrzaski. To chlopak wiec z sikaniem zero problemu. Rozpina tylko odpowiednią zatrzaskę. Na lato ma takie z krótkim rękawem i nogawkami z ukochanym zygzakiem, a na zimę ma z długimi- w kratę z misiakiem.. Uważam, ze to super sprawa bo plecy nie wychodzą na wierzch.Choć piżamki też ma i też korzysta. No ale dla dziewczynki to mogłoby być kłopotliwe. Jak się zachce do WC w nocy to raczej ciążko by się bylo z tego rozebrać.

Tak już jest ok :D jak na razie. Leki dostaje i zobaczymy co bedzie. W sobotę powiedzialą ze ją otruje tą marchewkę i na imprezce rodzinnej potajemnie zjadla kawalek tortu. Myślalam ze będzie koszmar ale nic jej nie bylo. Nawet jej brzuch nie bolał (chyba ze mi nie mówiła). Natomiast kilka osób z mojej rodziny zaczęło wymiotować wiec teraz mam prawie pewnosc ze to jednak wirus jakiś wstrętny się u nas rozpanoszył.

no to całe szczęście :) bo kiepsko to jakoś wyglądało dzieki bogu że zdrowieje podrówki :)

Gość AnkiaFirania
Ja osobiście kupiłam taką piżamkę pajaca mojej 8 letniej córce na 140 cm, na jej wlasne zyczenie i jest zachwycona. Moje dzieci nigdy w zyciu nie wstawały w nocy na siku nawet jak byly mlodsze, wiec to nie jest problem. Wygląda słodko a ponieważ to moja najmlodsza córka (starsze mają 11 i 14 lat) to ja równiez jestem zachwycona bo przypomina mi się jak byla jeszcze malutka. Mysle ze takie spiochy to sprawa indywidualna. Jeśli dziecko ma problemy z pęcherzem i musi w nocy wstac na siku to nie jest to dobre rozwiazanie. Ale jesli dziecko chce i ma zdrowy pecherz , a większosc dzieci spiochy lubi to polecam

Gość gość
Moje dzieci 5i 8 la mają polarkowe pajace na zime idealne, one się odkrywają w nocy także taka piżamka super!

Gość gość
Jestem już dorosły i sam uwielbiam spać w takich piżamach i używam takich dresów jednoczęściowych. Są rewelacyjne. Jako że jestem facetem z sikaniem nie ma problemów - jest ekspres. Dla mnie rewelacja i dla dzieci też - tak uważam.

Gość gość
dziś widziałam akurat w tesco takie dla dorosłych kobiet......