Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona zachowaniemli

przesłał mi linki

Polecane posty

co mam myślec? starszy o pare lat facet, o ktrym myslalam, ze mu sie podobam Wysylal mi niedawno akty kobiece ... na zasadzie popatrz co fajnego przyslal mi X Jak to odebrac? dla mnie to jasny sygnal, ze nie interesuje go jako kobeita tylko jako kumpel Pytam o zdanie mezczyzn

no to raczej inteligentny facet, ale chyba w ten sposob chce mi pokazac, ze jestem do ukladu kumpelskiego, a nie damsko meskiego :) taka jest moja ocena, ale chce poznac zdanie Panow w tym temacie

szukanie dziury :) dobry pomysl ;) czerwony ciezko sie zgodzic z Toba, wysyla mi akty kobiet, bo ma na mnie ochote? raczej nie trafil ,kobieta chce sie czuc wyjatkowa, a nie wiedziec, ze facet oglada inne kobiety nago i jeszcze ja o tym informuje :)

hhaahaha? smiejesz sie bo?:)

Śmieję się z faceta, który przysyła Ci inne nagie kobiety do oceny czy do podziwiania;). Możliwe, że on nie jest świadomy swych zachowań, więc dobrze byłoby odwrócić sytuację i faktycznie podesłać mu kilku nagich meżczyzn, oczywiście, z odpowiednim komentarzem do każdego zdjęcia;). Może wtedy się puknie w łeb:).

czerwony w ogole nie przyszlo mi do glowy takie podjescie do sprawy :) on cos zaczal pisac o spojrzeniu artystycznym na te fotografie ;) ja nie wiedzac jak zareagowac stwierdzialm, ze ladne zdjecia, potem wyslalam mu zdjecie ze swojej kolekcji (taka smieszna fotka, na ktorej tez jestem, ale smiesznoc fotogragii polega na ujeciu niechcacy innej osoby w tle) Bo nie wiedzialam jak zareagowac na takie "cuda" od niego ;)

przemierzam chyba mu podesle jak znajde cos fajnego w necie :D i zobaczymy co odpowie :D

Gość trzeba bylo wyslac wlasne akty
dla porownania

Możliwe, że to jakiś koneser kobiecego piękna;) i wyłudzacz zdjęć. Możliwe też, że liczył na ciekawszy obrót sprawy i podjęcie przez Ciebie odważniejszych tematów. Jakby nie było, chyba źle się za to zabrał;).

no jesli oczekiwal reakcji "a ka tez mam takie zdjecia Chcesz?" to sie przeliczyl ;) gdybym byla facetem i jego kolega to calkowicie dla mnie zrozumiale wyslanie takich zdjec

jakies inne opinie? :)

mój kumpel mi mówił, że sam praktykuje dokładnie identyczny patent- jak chce pokazać jakiejś lasce, żeby się nie zapędzała bo nic z tego nie będzie, zaczyna jej np w pracy internetowo przesyłać linki z laskami i komentarzami, co ona o tym sądzi, albo, żeby zobaczyła na co się natknął na głównej stronie onetu ;) Dla niego to kulturalne załatwienie sprawy i podobno zawsze działa ;)

Gość najwyrazniej traktuje
najwyraźniej traktuje Ciebie jak kumpla ja tez wysylam rozne spamy kolegom i kolezankom i czasami sie trafiaja jakies golizny nawet sie nie zastanawiam jak je odbieraja ale po tym jak Ty zareagowals wezme to w przyszlosci pod uwage :-D

wiecie co, mnie to zdziwilo z tego powodu, ze najpierw zagadywal, komplementowal, wysilal sie bardzo, nie mial w tym zadnego interesu, bo nic nie moge dla niego zrobic (w sensie zawoowo czy materialnie) Ale widac bylo, ze chyba mu sie podobam A tu nagle takie linki Stad moje zdziwienie, ja go nie podrywam, wiec raczej nie chodzi o to, zeby mi dac do zrozumienia, ze nic z tego Bo ja go lubie, ale bez podtekstow erotycznych :D

Gość nie zdziwiona//////
może poprostu pomylił adresy i wysłał coś innego

nie pomylił, to było na zasadzie: wysle Ci cos fajnego, ciekawego