Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladkaa milkaa

nie kupujcie takiego rowerka

Polecane posty

Gość noinienoxi
a to czemu?

Gość autorko,
??

Gość I sama nie wiem :(
czemu?

Gość Job mama29
moje dziecko taki mialo i jest zadowolone...drugie lato w nim przejezdzilo:D

Gość czekoladkaa milkaa
piszę bo pełno tego badziewia wszędzie widzę a co jest w nim głupiego? Ten rowerek gra i świeci, ale dziecko siedząc w środku nie może zobaczyć migających z przodu światełek, bo musiałoby albo z rowerka wyjść albo stanąć w nim i pochylić się mooocno do przodu. Dalej, obok grających przycisków jest też jeden duży przycisk, że jak się go wciśnie to ruszają się oczy i zęby tego zwierzaka ale tego też nie można zobaczyć siedząc w środku :D. Dalej do nauki pedałowania też się nie nadaje, bo te pedały potrafią się kręcić zamiast naprzemiennie to oba tak samo :D. Dalej, ma tak niskie zawieszenie że można nim jeździć tylko po równiutkiej nawierzchni. Niw używałam go zbyt dużo, ale i tak rączka która jest z tyłu dla rodziców jest cała wyhuśtana, a że to jest jakiś chiński patent, nitowany to nawet nie ma tego jak naprawić :( Jeśli jednak dziecko jakimś cudem chciałoby się nauczyć pedałowac w tym czymś to za bardzo też sie nie da bo między podnóżkiem a pedałami nie ma miejsca żeby wygodnie trzymać nogi Tak piszę jakby ktoś to chciał kupić komuś na prezent, to za tą kasę można naprawdę inną fajną zabawkę kupić

a własnie że identyczny rowerek myszkę - zielona miała moja córa ;) jezdziła w nim 2 lata. bardzo wygodny choc rączka mogłaby być dłuzsza, ale my wielkoludy jestesmy super sie nauczyła pedałowac. rowerek był z nami na wszystkich wakacjach i w domu uzywany praktycznie codziennie jestem bardzo zadowolona :)

a podnóżek moja droga sie odpina jak dziecko jest starsze, zeby mogło pedałowac :D troche techniki i sie człowiek gubi :D :D

Gość czekoladkaa milkaa
mam na myśli akurat ten konkretny model, bo może są jakieś inne lepiej pomyślane. A no moja córka się też tym cieszyła, no bo przecież gra i świeci ale bawiła się tym jak stał w pokoju a jak już jechaliśmy to już pisałam wcześniej jak ta zabawa wygląda. Sama pomysł na coś co jeździ, gra i mruga światełkami jest fajny, ale zanim coś kupicie spróbujcie spojrzeć na to z pozycji dziecka :)

Gość czekoladkaa milkaa
mam na myśli akurat ten konkretny model, bo może są jakieś inne lepiej pomyślane. A no moja córka się też tym cieszyła, no bo przecież gra i świeci ale bawiła się tym jak stał w pokoju a jak już jechaliśmy to już pisałam wcześniej jak ta zabawa wygląda. Sama pomysł na coś co jeździ, gra i mruga światełkami jest fajny, ale zanim coś kupicie spróbujcie spojrzeć na to z pozycji dziecka :)

Gość noinienoxi
a ja faktycznie widziałam dorabiane rączki do rowerka, bo sie wyłamały u znajomych moze autorka i ma rację

Ogolnie jak patrze to wygląda naprawde super :) A jeżeli mówisz tak o tyh pedałach ż sie kręca w jedną strone to jestem za Tobą :) ale sa takie rowerki gdzie pedały kręca sie w dwie strony :)

Gość czekoladkaa milkaa
o rany, wiem że się odpina podnóżek, ale co z tego jak te pedały się kręcą jednocześnie tak samo. Tyle jest tematów : " co kupić na prezent" to piszę wam czego lepiej nie Kto chce to skorzysta i pomyśli zanim kupi

Gość czekoladkaa milkaa
jakość tego rowerka jest niezła jeśli chodzi o plastik tylko na rączka beznadziejna. A no i barierka jest pokryta gąbką , niby fajnie ale świetnie ta gąbka się nadawała jak gryzak :p .Nigdy też nie używaliśmy tego jako kołyski, więc dla mnie to był zbędny gadżet który się tylko zaczepia o krawężniki (wiem , pewnie mogłam odkręcić :D )

widocznie miałas wadliwy rowerek. w tym co miała moja córa pedały kręciły sie dobrze i sama potrafiła fajnie pedałowac

czekoladka cytuję "Jeśli jednak dziecko jakimś cudem chciałoby się nauczyć pedałowac w tym czymś to za bardzo też sie nie da bo między podnóżkiem a pedałami nie ma miejsca żeby wygodnie trzymać nogi" to skoro wiedziałas, ze da sie odkrecic to czemu nie odkreciłas :D i twoje dziecko nie miało miejsca miedzy podnóżkiem a pedałami do pedałowania :D

Ja bym nie kupila, bo wyglada STRASZNIE!! Kupa plastiku ! Kicz , az sie niedobrze roi. Wstyd by mi bylo na ulice z czyms takim wyjsc!

Gość czekoladkaa milkaa
ee tam, wam coś napisać, nie odkręciłam, bo córka częściej chciała mieć nogi na podnóżku niż na pedałach.

Gość takaPrawda
Dori - ten Twój jest super

Gość jqwifefg
zgadzam się z dori te rowerki są kiczowate, jak jasna cholera. 20 tysięcy kolorów, wszystko się zaraz łamie, odpada, odkleja, okropne taki, jak wstawiłaś na zdjęciu jest super. ładnie wygląda, jest kolorowy, ale nie kiczowaty.

Gość czekoladkaa milkaa
dori, twój fajny rzeczywiście :)

rowerek ze zdjęcia miała moja koleżanka dla synka,był fajny ale szybko się rozpadł. my mamy taki http://allegro.pl/trojkolowiec-rowerek-trojkolowy-skuter-dzwiek-gts-i1921315508.html czerwony i jest dużo bardziej solidny. fakt funkcja kołyski całkiem zbędna, a i jeszcze od siebie to tan parasol wcale cienia nie daje także też nie praktyczny. ale jestem zadowolona.

No dzieki:) Jest metalowy i nic sie nie lamie, a do tego wcale nie cieki, a stabilny. Firmy PUKI , teraz maja tez Puki , ale juz dwu-kolowe :)

Ach no co najwazniesze, kola gumowe, w ogole go nie slychac, a od tych plastkow to ogluchnac mozna.

Te rowerki sa po prostu TRAGICZNE - obciach okropny. Jak mozna wydawac pieniadze na cos tak paskudnego i tandetnego???