Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandrasexilala765

MAM PROBLEM KTÓRY MNIE MĘCZY.CHCE MIEC DZIECKO.!!:(

Polecane posty

Gość sandrasexilala765

A więc tak marcina poznałam kilka miesiecy temu.odrazu miał założenie ze chce ze mna mieszkac bo ludzi poznaje sie własnie w taki sposób i wszystkie brudy wychodzą przebywając ze sobą na stałe. nastepnym problemem jest to ze nasz slub zapowiedział po 4 latach.czy to jest normalne>?mam 22 lata i mam straszne pragnienie miec rodzinę męża ,dziecko. po prostu sni mi sie nawet w nocy ze spaceruje z wózkiem, czuję ze dorosłam do tej decyzji. jeszcze nie powiedziałam o tym marcinowi,ponieważ nie wiem jak zareaguje. a ja tak bardzo chce. te 4 lata to bedzie wiecznosc.

Gość lilasss
może wpadka:? haha..zartuje..nie rób tego. pokaż mu ze warto,

Gość sandrasexilala765
ale ja cały czas mu pokazuje ze to cos wiecej niz normalny zwiazek. a boje sie rozmawiac.ponieważ facet m a za soba dwa poważne zwiazki w których kobety go zdradzały. zycie poswiecił karierze i to było powodem zdrad,nie było go częstow domu..

Gość sandrasexilala765
nikt mi nic nie doradzi??jak z nim romawiac?

Z tym to się nigdy nie ma co spieszyć. 1) Trzeba wiedzieć z kim ma si do czynienia, a to wychodzi dopiero po latach. 2) Dziecko trzeba mieć za co utrzymać, wykształcić, zapewnić mu jakiś start. Jeśli za 3,4 lata będziecie dalej razem i stać was będzie - ródź choćby i co roku.

Gość sandrasexilala765
akurat kasa to najmniejszy problem,marcin ma własna działalnosc zarabia ponad 10 tys miesiecznie. ja tez pracuję. po za tym mam rodziców którzy mi napewno pomogą.ale 4 lata zwiazku to zdecydowanie za długo, zwłaszcza ze jestem pewna.

Gość zapach pomarańczy...
Musisz jeszcze mieć świadomość, że dziecko możesz wychowywać sama. Masz swoje środki finansowe potrzebne do macierzyństwa? Nie każdy mężczyzna jest dojrzały do ojcostwa. Porozmawiaj o tym ze swoim partnerem i nigdy go nie stawiaj w sytuacji dokonanej. Lepiej żeby sam chciał, niż musiał.

Gość sandrasexilala765
ma 32 lata to do cholery kiedy chce miec dzieci w w ieku 40 lat???

Gość heh poznała faceta kilka
miesiecy temu i juz chce miec dziecko? vczy ty masz równo pod sufitem bo chyba nie....

Gość sandrasexilala765
tak mam,wiem ze to mężczyzna mojego zycia.

Gość sandrasexilala765
i nie zrozumielscie..nie chce juz teraz miec dziecka. przecież to zrozumiałe ze dopiero po slubie.

Gość mancyka7899
zarabia ponad 10 tys. no to sie ustawiłas :)hehe..

Cześć :) Osobiście jeszcze bym poczekała... tak też radzę Tobie. Kilka miesięcy może się okazać krótkim czasem do głębszego poznania człowieka. Często się zdarza, że na początku masz wrażenie, że to to, a potem wychodzi na przekór. On też, po dłuższych, poprzednich związkach nie jest gotowy na następny. Jeśli mówi, że za 4 lata ślub to ma na myśli przekonać się co do Twojej osoby. Uwierz jednak, że jeśli się sprawdzicie trochę dłużej niż te parę miesięcy będzie gotowy do podejmowania tak ważnych decyzji :) Wtedy wystarczy porozmawiać o tym czego ty pragniesz i chcesz z nim to dzielić :) Powodzenia i pozdrawiam!

Gość fasfasfsa
hehe, 10 tys. miesięcznie, nie dziwię się, że czujesz, że to mężczyzna Twojego życia xD

Gość Miś Uszatek piłą mechaniczną 7
kupcie sobie dziecko w sklepie z zabawkami stać go

Gość sandrasexilala765
wiedziałam ze nie powinnam pisac o zarobkach mojego faceta bo zaraz bedziecie jadem pluc i zrobicie ze mnie materialistkę.. gołdupce zasrane wezcie sie za robote

Gość Sobota & Wini 65
nie widze w tym prowo. najlpiej gdybyscie zarabiali po tysiac złotych i ledwo do wypłatyu starczało to wtedy by uwierzyli ze to miłosc.a czemu?? bo ludzie maja poglady jak w sredniowieczu czasem jeszcze gorsze,