Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaah

Jak przełamać lęk przed spotkaniem??????

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaah

No wstydzę sie tak pierwszy raz w życiu,mam motylki w brzuchu,nogi jak z waty... nie wiem o czym z nim rozmawiać,mam wrażenie,że przy nim jestem mało inteligentna...kto poradzi??????? :(:( :D

Gość pierdzi_mi_ucho
golnij sobie jednego przed spotkaniem i na żywioła ! powodzenia

Gość aaaaaaaaaaaaah
no każdy mi to radzi..ale przecież,kurde tak się wstydzę :O pierwszy raz w życiu!:( moze mu powiem,że mnie onieśmiela??ale wyjde na debilke .

Gość la Lolita66
a ile lat ma on, ile ty? znacie się tylko z netu jak dotąd? przez telefon rozmawialiście?

Gość hehehe87 hehehe87
hehe tez tak miałam

Gość aaaaaaaaaaaaah
on 21 ja 19 :D nie no znamy się na żywo...ale w towarzystwie jest inaczej niż sam na sam :D

Nic się nie martw. Wszystko samo będzie się jakoś nawiązywało, temat się znajdzie i cały czas coś nowego będzie przychodzić do głowy :) Uwierz, że nie jest źle, a wrócisz zadowolona ;) Pytaj co Ci na myśl przyjdzie, a on na pewno też zasypie Cię pytaniami. Powodzenia!

Gość aaaaaaaaaaaaah
dziękuję! :D:D kurcze tak się boje,czy to normalne????:D aż mi za siebie wstyd :P

Pewnie, że normalne tym bardziej jak człowiek jest wstydliwy. Chcesz, by spotkanie wypadło jak najlepiej i stresujesz się z tego powodu. Ale to tylko burza przed deszczem, hehe ;) Zaciśnij pięść i do przodu, jak się spotkacie to będzie z górki ;)

Gość aaaaaaaaaaaaah
tak zrobię! ale boje się,że uzna mnie za nudną,nigdy nie miałam takiego czegoś przed spotkaniem,a ogólnie mam bardzo niskie mniemanie o sobie :(