Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacaaaal

JAK SIE UMOWIC DO GINA?

Polecane posty

Gość pytajacaaaal

chce isc pierwszy raz a nie wiem jak mam to zrobic. nie moge isc prywtanie bo mnie nie stac wiec musze na nfz no i teraz nie wiem czy musze isc do ogolnego i od niego wziac skierowanie do gina czy do ogolnej rejestracji ide sie rejestrowac do gina czy po prostu mam isc stanac w kolejce pod gabinetem gina nic nikomu nie mowiac ani sie nie rejestrujac i wjesc sobie tak o po prostu jak bedzie moja kolej i juz??? jak to jest?

Gość jeśli wiesz do którego
konkretnie ginekologa chcesz iść to zadzwoń i zapytaj się czy potrzebne jest skierowanie czy po prostu musisz się rejestrować, różnie bywa

ile Ty masz lat? Idź z mama jak nie wiesz co to rejestracja (umówienie się na wizytę) do jakiegokolwiek lekarza...

Gość pytajacaaaal
aha... no ale ja nie wiem wlasnie nawet kto tam przyjmuje..

Gość pytajacaaaal
nie chce isc z mama ani z kolezanką.. chce isc sama.. tylko mi glupio ze nie wiem o co biega a wszyscy wkolo wiedzą.. wiec az glupio zapytac

no dobra... Miałam nie być wredna;p a więc, jeśli masz nr do przychodni to po prostu zadzoń i się umów na wizytę, wyznacza Ci termin i ew godz, przychodzisz, mówisz się jesteś zapisana ona założy Ci kartę no i czekasz na swoją kolej...

to się dowiedz przez internet albo idź i zapytaj.

Gość pytajacaaaal
a kto mi zalozy karte? ta z recepcji czy gin?

albo może być tak, że cię zapiszą, ale będziesz musiała zająć kolejkę. My możemy ci tylko podpowiedzieć, bo nie ma jednej przyjętej zasady.

jeśli będzie recepcja to w recepcji, a jeśli idziesz bezpośrednio do gina to już on/ona ci założy

Gość pytajacaaaal
no ok, dzieki to przynajmniej to juz wiem :)

Gość u mnie ginekolog
ma swoją osobną rejestrację.Jak nie wiesz czy u ciebie w przychodni też tak jest, to zadzwoń i powiedz że chciałaś się zarejestrowac do gina to cię pokierują.Kartę zakłada położna przy pierwszej wizycie(ma gabinet przy gabinecie lekarza)

Gość ziemoowitkaa
Ja mam takie doswiadczenia, że lekarze na nfz zawsze mieli rejestrację, gdzie umawiało się wizyty (osobiście lub telefonicznie), a potem się szło na wizytę na umówioną godzinę I już w gabinecie lekarz zakladał kartę, robił wywiad itd.

no właśnie, nie wszędzie jest tak samo... Zresztą jak juz się umówisz na ta wizytę i tam będziesz to Ci powiedzą co i jak bo zapytaja czy 1. Raz

Gość gtrfmed,suef
o a ja sie podlacze do pytania bo ja bylam kilka razy ale prywatnie ale wiadomo ze nie mozna wciaz wyrzucac tyle kasy za wizyty. nastepny raz wybiore sie na nfz ale jak juz bylam kilka razy prywatnie to musza mi tam wyrabiac nowa karte ?? bo chyba mam jakas od tego prywatnego...

Gość hmm*hmm*
U mnie do gina na NFZ zapisuje sie u poloznej ona siedzi w gabinecie obok i zapisuje a pozniej sie juz wchodzi do gabinetu lekarza,u mnie jest to wydzielone pisze poradnia k .

Gość hmm*hmm*
wszedzie jest inaczej,a nie mozesz zapytac kolezanek??