Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaraz pierwsza miłość

sikanie w nocy

Polecane posty

Jak jest u Was z 2 latkami w nocy, sikają? Chodzi mi o to ze moja córka jak Jej nie wysadzę na siku tak ok 24 to nasika, wcześniej się budziła i informowała ze chce a teraz nie. Ma 26 mc, od dobrych kilku miesiecy biega bez pampersa, na noc też nigdy nie zakładałam. Nie wiem czy ten pomysł z wysadzaniem na spiocha jest dobry. Jak jest u Was?

Mój 3 latek do niedawna sikał w nocy. Jak go nie obudziłam i nie posadziłam na wc to łóżko bylo mokre. Dopiero od jakiegoś miesiąca nie muszę prać codziennie pościeli.

Gość wrrramp
chyba musisz do lekarza małą przebadać może podziębiła pęcherz bo ogólnie nie powinna wsawać w nocy no chyba że wieczorem dużo pije

Ja Ci gratuluję, że mała już woła że chce mój ma 22 m-ce i jak go posadzę na nocnik to zrobi ale sam nie woła i robi do pieluchy. I bardzo dużo pije więc i siku jest też bardzo dużo.

Wiosenna ja wiem że dziecko moze sikac do 3 rż albo i dłużej w nocy ale problem w tym ze córka nie sikała, informowała ze chce i sikała na nocnik a potem zaczęła sikac do łóżka. Nie założe pampersa bo to chyba bez sensu, nie wiem tylko czy takie "wysikiwanie na spicha" jest ok dla dziecka

Kasiek81 legnica - :) wysadzaj a najlepiej zdejmij pieluchę, załóż luźne portki i wysadzaj nawet co 30 min, załapie i sam zawoła.

Mój też miał okres ze nie sikał. Potem znów sikał i znów nie... i tak w kolo. Chwilowo już długo nie sika. Zobaczymy jak będzie.

dziękuje wiosenna mamo ;)