Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie_kontrolowana

ból w okolicy pepka .. co to ?

Polecane posty

witajcie od ok 2 miesiecy (moze troche mniej) czasami boli mnie w okolicy pepka. Przy tym mam biegunki pobolewa mnie także w podbrzuszu czasami.. Zastanawiam sie co to moze być może poradzicie coś ? dodam jeszcze ze to raczej nie ciąza bo ostatni raz uprawiałam seks 2 miesiące temu i miałam 2 miesiączki . Dodatkowo robiłam test i niby wyszła jedna krecha co mnie bardzo ucieszyło ;) myślałam nad przepukliną, wiec moze któraś z was miała podobne objawy ?

Gość It's never lupus
Na pewno to nie jest toczeń.

Gość jablo
Koleżanka też "nie miała czasu" iść do lekarza a bolało ją bardzo. Ostatnio odwiedziłam ją 1 listopada na...cmentarzu. Więc nie pieprz mi tu, że nie masz czasu.

Gość znAA
:Źródłem bólu w okolicy pępka może być jelito cienkie, wyrostek lub prawa połowa jelita grubego./"

dobra, dobra .. na pewno nie bolał jej pepek ;) i mnie az tak mocno nie boli .. po prostu kłuje . znAA - dzieki za odp . myslałam ze to ciąza ale skoro miałam 2 razy miesiączke i test wyszedł jednoznaczny to sie ucieszyłam. Boje sie ze to coś groźnego ... Ale widze ze tu nie ma osób o opodobnych objawiach ;)