Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

palec serdecznie wskazujący

Pytanie do mam alergików

Polecane posty

Gość nie mielismy alergii
na jajko ale na przetwory mleczne i kilka innych rzeczy-poa alergi nie ma sladu po ponad pol roku restrykcyjnej diety

Gość Franklinka z wawy
tak, jak córka skonczyła 14 mc

Gość Franklinka z wawy
nie uczulona a nie tolerowała, wymioty po 2 godzinach od zjedzenia

Gość drobineczkaqq
do NE Mieliśmy alergii mam pytanie, bo dzis sie okazalo ze 7 tyg córka ma skaze bialkowaa a karmie ja piersią. czy jest szansa ze jak odstawie na 5 mies( okres karmienia) mleko i przetwory mleczne mala bedzie mogla pozniej owe rzeczy jesc? bo rozne opinie slysze i takie ze tą skaze ma sie na zawsze

Gość Franklinka z wawy
nie, nie dawałam jajka i tyle. Z alergii nam wyszło uczulenie na kurz ale to tylko domysłu bo testów nie robili, dopiero za pół roku.

Gość Franklinka z wawy
u nas minęło, tez bylo podejrzenie skazy ale na szczesnie to tylko na kurz, chyba. Okaze się.. Je wszystko, piej mleko, jogurty , nawet orzechy zjadła i było ok wiec wykluczam alergie pokarmową. Karmiąc piersią 4 mc byłam na diecie bez mlecznej, no mleko do kawy tylko ;] a z jajem jest ok, po prostu nie tolerowała i juz.

Gość minelo mojemu bratu
prawie wszystko, no poza malinami, migdalami, orzechami, kokosem, ananasem i jeszcze paroma. A byl uczulony na wszystko prawie, masakra to byla. Nie bylo mu co dac jesc :P Ale przeszlo mu dopiero jak mial parenascie lat... No tak stopniowo przechodzilo...

Gość minelo mojemu bratu
ta niepokarmowa niestety nie zlagodniala.

Gość nie mielismy alergii
drobineczkaqq - w naszym przypadku okazalo sie to skuteczne i corka moze jesc przetwory mleczne jak i samo mleko w czystej postaci, ale rokowania byly zle bo miala AZS

Gość skład mają trochę inny
no bo to różnie , jedym dzieciom przechodzi szybko inne się muszą męczyć dłużej, znam kilkulatki którym skaza białkowa jeszcze nie przeszła