Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka 1

Straszna rzecz się stała - automatczyny update skype! I TERAZ mam wszystko po an

Polecane posty

angielsku i nic nie rozumiem! :( i nie moge sie zalogować! :( wiem że miałam sie uczyć do kolokfium ale jak tu cokolwiek zrobić ... jeszcze sie jakieś dziwne okienko pokazało ja w kamerce i mi chciało zrobić fote że niby profilowa 😭

automatically close aplcation or do not close (a reboot will be required) ?!??! co ,mam wybrać 😭 co to rebbot? mam sie go bać? :(

automatically close aplcation or do not close (a reboot will be required) Automatyczne zamknięcie aplikacji lub nie zamykaj (wymagany będzie reset)

Gość Mariusz Kolanko
jeszcze sie jakieś dziwne okienko pokazało ja w kamerce i mi chciało zrobić fote że niby profilowa heheheheehehhehheheh a ładnie sie uczesałąs :P??

ahahhaha :D uważaj na tą kam, bo ałstralijczyk niechcący na profilowym ujrzy Cie jeszcze nieumalowaną i koniec love story :D

kolokfium - bo to prawie jak epitafium 😭 Automatyczne zamknięcie aplikacji lub nie zamykaj (wymagany będzie reset) -- nawet po polsku nie rozumiem :classic_cool:

póki co nie mam foty profilowej...ale może faktycznie jakąs z dysku wrzuce...może będzie bardziej zabiegał :classic_cool: mariusz kolanko - nie bardzo bylam uczesana ;/

Gość na tej górnej belce
klikasz w przedostanią pozycję i tam będzie pytanie o język i propozycje na długiej liście klikasz na poland i bedzie dobrze

o do czorta wiecie co ? teraz patrze a tam taki szary znak zapytania przy jednej osobie (czyli ktoś mnie usunął?!?!) a wiecie kto: Echo/ Sound Test Service!! no nie wierze po prostu! to jakby infobot mnie zablokował na gg za co mnie to spotkało?!: O