Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegapiłam swój czasssssss

Zazdroszczę tym mamą, które mają już 2 dzieci i są z 3 w ciąży

Polecane posty

lub już mają 3 dzieci 😭 zawsze chciałam mieć dużo dzieci, ale już jestem za stara i nic z tym nie da się zrobić. Zresztą nawet nie mam męża:(

pewnie myślicie, że to prowokacja ale nie. Dzisiaj dowiedziałam się, że moja sąsiadka , któr ma już 7 letnią córkę i 4 letniego synka jest w kolejnej ciąży. I nie mówię tu o jakiejś patologii tylko o normalnych, zaradnych rodzinach.

Gość gklmhj
jakim koorwa mamą? nauczcie się do chuja pisać w miarę bez błędów analfabeci pierdoleni :o

widzisz jaka jestem załosna , że nawet mamom napisałam z błedem 😭 na adopcje też nie mam szansy, ponieważ w polskim prawie trzeba być w związku małżeńskim i to z kilkuletnim stażem.

Gość ZakichAniec
A ile masz latek kochana? :-)

mam 38 lat:O

Gość za provo daje
3 pkt na 10 możliwych :P

ja magistra na poliechnice robiłam w latach 90 tych, ale pewnie dzisiejsza młodzież, która kupuje sobie prace mgr. w internecie jest ode mnie mądrzejsza:P jednak do rodzenia dzieci ważne są hormony a nie fakt, że znam się na naukach ścisłych🖐️

nie, to nie prowo:( mogę powiedzieć nawet, że mam z tego powodu doła. Zresztą jak co roku gdy zbliżają się Świeta Bożego Narodzenia a ja w pustych ścianach😭 Miło by było usiąść przy choince i zaspiewać kolędy z mężem i gromadką dzieciaków, które radowałyby się z prezentów.... marzenie ...

"przegapiłam swój czasssssss bałam się miec dzieci do tej pory, bo mialam zle doswiadczoenia z dziecinstwa ojciec mnie dotykal, matka biła, brat dwukrotnie zgwałcił (nie żyje do 2 lat),nie mam nikogo nie chcialam,zeby w moim nowym odmu tak samo bylo" No i po gwałceniu byś jeszcze chciała ciąży:O.Dziwna sprawa:P.

Gość to rozłóż nogi i daj
się zapłodnić. Do tego wpierw bierz przez pół roku pigułki anty a zapładniaj się zaraz po odstawieniu. Będziesz miała większą szansę na kilka komórek jajowych i kilka dzieci za jednym razem :classic_cool:

daty nie podam, ale znak koza :P ale ja nie chcę tylko dzieci, chcę pełną szczęśliwą rodzinkę. Poza tym żeby mieć komplet musiałabym mieć trojaczki, lub bliźniaki i po roku kolejne dziecko. Jesteś na to gotowy? :) Wątpię, tylko facet o miękkim, kochającym serduszku, chciałby tego co ja.

chodzi o pełną rodzinę 😭 ja z gromadką dzieci czekająca w domu z pysznym dwudaniowym obiadem i deserem na swego ukochanego męża i dzieciaki wołające od progu TATO! oczywiście ja również pracuję zawodowo, ale ze względu na zawód, pracuję w domu.

" 20:33 [zgłoś do usunięcia] przegapiłam swój czasssssss daty nie podam, ale znak koza ale ja nie chcę tylko dzieci, chcę pełną szczęśliwą rodzinkę. Poza tym żeby mieć komplet musiałabym mieć trojaczki, lub bliźniaki i po roku kolejne dziecko. Jesteś na to gotowy? Wątpię, tylko facet o miękkim, kochającym serduszku, chciałby tego co ja." Po 1 nie wiem czy jesteś bezpłodna:P.Po 2 ja podrywam tylko na podstawie dokładnego czasu i miejsca urodzenia:P.Jak nie podasz to 0 szans:P.Po 3 ciekawe czy już masz parę milionów na wydatki na potomstwo:P.I najlepiej profilaktycznie też partnera bo partner nawet jak mną początku jest sprawny to w każdej chwili nie wiadomo czy nie straci nóżki itd.:P.W ostateczności ja mogę udawać dziecko jak będziesz robiła dla mnie kaszkę(ale koniecznie solidna bo ta kaszka manna ze sklepu jest z piachem:),prała po mnie itd.:classic_cool:. Byś nie narzekała na brak zajęć:classic_cool:.

Źle załozyłam temat - "zazdroszczę nie tylko 3 dzieci, ale też męża i ojca dla dzieci..:(

Właściwie bym mógł się postarać-przy mnie by było wtedy tyle roboty jak przy 3 i byś musiała mnie jeszcze sponsorować:D.Co prawda normalnie wymagam do przeżycia około 200 zł miesiecznie ale w razie potrzeby mogę zwiększyć swoje potrzeby:D.

Gość aquariussssssssssssss
włąsnie niedawno urodziło się 7 miliardowe dziecko, nie długo ludzie będą walczyć o jedzenie, na pewno chcesz wtedy dzieci? Nie lepiej się bawić zwiedzać?

nie pisałam, bo oglądałam M jak Miłość - jak uśmiercili Hanię 😭

nie kartony :D tylko tętniak :(

" przegapiłam swój czasssssss nie pisałam, bo oglądałam M jak Miłość - jak uśmiercili Hanię " Co za wstyd:P.BYm musiał się za taką żonę wstydzić:O.Powinnaś oglądać jak zarobić pierwszy bilion:O.Co za brak ambicji:O.A jak nie ma takiego programu to walić po 1000 pompek:P.

a ja wstydziłabym się męża, który patrzyłby na mnie żebym utrzymywała dom :P facet musi mieć jaja i być zaradny a zona ma pracować tylko by wspomóc budżet🖐️

jaki masz sposób, skoro tetniak to taki twór który ukształtował się już w okresie płodowym ?

Najlepsza jest zdrowa dieta:classic_cool:.pomaga z pewnymi dodatkami na nowotwory złośliwe nawet pod koniec:classic_cool:.No i sie nie wykręcaj:P.Jak jesteś starą panną to nie licz na lepszego:P.Jak nie bedzie lał codziennie i nie będziesz musiała go sponsorować po 3000 miesiecznie to już dobrze:D.No i irytujesz jak inne-piszesz o jednym a okazuje się że masz pełno wymagań:O.