Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1vs2

Która figur według was jest lepsza?

Polecane posty

Gość asfasfasfasf
Wolałbym tą pierwszą. Chociaż trochę za chuda.

Twoja głupota polega na tym, że większość facetów nie nazwie pierwszego przykładu kanonem piękna. To, że modelki są chude nie znaczy że są uważane za najatrakcyjniejsze. Który facet twierdzi inaczej? To głupie baby sieją taką propagandę, że panuje kult kości. A przyklad drugi jest przereklamowany i brzydki.

Gość yhju9olo78i
w takim razie jak wygląda ładna sylwetka kobiety bo mam już mętlik w głowie :(

Gość 1vs2
Na innym forum przeczytałam, że adriana lima jest obecnym kanonem współczesnego typu figury dlatego też wkleiłam jej zdjęcie

Moim zdaniem lepsza 1, pewnie dlatego, że jestem posiadaczką szerokich bioder i sporawego biustu.

Gość nenaeyy
lima kanonem piękna? bez bioder i bez cykców? ona jest piękna z twarzy ale najpiękniejszą figurę mają kobiety typu jessica alba, bardzo szczupła ale nie kości, mega zgrabna, wysportowana

Z dwoch wybranych zdjec - ale zdjec tylko - wybieram pierwsza. Jako kobieta, ktora jest za bardziej okraglymi ksztaltami. Po prostu na drugim zdjeciu nie wyglada to za dobrze, choc ta sama pani pewnie i tego samego dnia moglaby miec zrobiona duzo lepsza fotke, bijaca na glowe pania z pierwszego zdjecia, faktycznie za chuda. P.S. Jesli chcesz poznac prawdziwe opinie, zadawaj mniej tendencyjne pytania, bez uwag o kanonach seksapilu.

Gość nenaeyy
kim kardashian też miała super figurę kiedys, miala taki okres ze duzo schudła a tylek zostal i wyglądała fajnie :) a teraz od nowa to samo, wszystkie sukienki opięte jakby zaraz miały pęc http://www.lansik.pl/16227/kim-kardashian-schudla/

Gość Zdzisiek od kuz
modelki wyglądają jak szkielety przez projektantów geji którzy nie lubią kobiecych krągłości

Gość omeros
SZerokie biodra sa najbardziej pożadane

Gość omeros
Ja bym stwierdził ze najlepsze sa szerokie biodra i małe piersi ( B albo C )

Omeros - i masz racje. (Z tym, ze te piersi b i c to zle rozmiary, ale to inny temat).

Poszlam po rozum do glowy, przeciez popularnie rozumiane C to wcale nie sa male piersi!

Nikt nic nie napisze o mojej murzyneczce ? Przecież to jest ideał. Wiem bo oglądałem ten teledysk klatka po klatce ;)

Na moj gust grubawa, zbyt masywna, i ten ciezki biust... Ale jako przeciwniczka dzisiejszego uwielbienia chudosci oddaje czesc kazdemu, kto lubi takie 'grubawe' panie.

Gość Lisavietta
2

Te mi sie nie podobaja akurat. Czerwona ma za malo bioder i z talia tez szalu nie ma, a druga chuda i jakas krzywa :D

Gość JakimowiczLeo
THE BEST MERLIN MONROE. Chudość mnie nie kręci.

Nie jest taka masywna. To przez ten strój. Jest wyjątkowo ubogi, przez to ona wydaję się masywna. W innych ujęciach tego nie widać. Z twarzy to anioł. Resztę fotek zupełnie nie w moim guście (oprócz blondaska ;). Ja tam lubię Brazylijki (z ciałami wyrobionymi od samby ;), latynoski, murzynki ze zdrowym okrągłym ciałem.

Gość gmdk
im chudsza tym lepsza facet to wam mówi