Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dylemat:(

Pomózcie mi ułozyć sms do chorej na nowotwór

Polecane posty

Moja kuzynka jest bardzo chora, teraz znów leży teraz na onkologii ma przerzuty na płuca , stara się żartować ale jest coraz gorzej. Nie moge do niej pojechać ,bo mieszka na drugim koncu Polski. Mam dylemat, bo nie mam pomysłu co do niej napisać żeby to jakoś ułożyć nic w stylu będziesz zdrowa itp, bo ona wie, że nie jest dobrze:( Może ktoś mi pomoże ?

Gość eliksirrr....
Ile ona ma lat?

Gość nnjhgjhrsdf
Jedz do niej ! To co że drugi koniec Polski ? Ona jest chora a Ty nie mieszkasz w Australii więc wsiadaj w pociąg i jedz ją odwiedzić !

mam malutkie dziecko, ona ma 40 lat

Max obawiam sie, że już za późno ona ma ciagle wode w płucach mówic nie moze:( chemia juz nie działa

Gość Jedż do niej, przerzuty do
płuc nie rokują dobrze. Potem będziesz sobie pluła w brodę, że się nie pożegnałaś

chciałabym do niej pojechać ale boje sie,że sie zaraże , a ja mam rodzine, dzieci nie mogę umrzeć :(

narazie chce do niej napisać póki co, bo mi przysłała sms

Gość to podszyw mam nadzieję
"chciałabym do niej pojechać ale boje sie,że sie zaraże , a ja mam rodzine, dzieci nie mogę umrzeć" Rak nie jest zaraźliwy :O

Gość Sanders29
Napisz jej: "Musisz żyć, bo jeśli umrzesz, wielu chorych straci nadzieję"

Gość jestes nienormalny piczekson
:D

Gość Jedż do niej, przerzuty do
Eee i znowu durne prowo:O Kretynie, moja mama zmarła na raka.W końcowym stadium miała wodę w płucach i osierdziu. Lepiej ci?

żadne prowo naprawdę nie umiem zebrać myśli

" [zgłoś do usunięcia] Jedż do niej, przerzuty do płuc nie rokują dobrze. Potem będziesz sobie pluła w brodę, że się nie pożegnałaś" Jask oni"leczą" iperytem to nic dizwnego ze takie efekty:O. "mam dylemat:( chciałabym do niej pojechać ale boje sie,że sie zaraże , a ja mam rodzine, dzieci nie mogę umrzeć " Więc chcesz żeby wykorkowała:P.Jakby co wiem już kto ma w dupie cudze zdrowie:P.W razie czego może to być powód do posądzenia o usiłowanie zabójstwa:P.Nie wspominając o konowałach od iperytu itp.:P.Ale to chyba jednak prowokacja:P.Albo to co wyżej:O.

podszywom dziekuję. Nie rozumiem jak można żartować z czyjejś choroby i nieszczęścia.

Gość abcbedede
jakiego ma raka?

dziekuje może rano coś wymyślę, mała się obudziła. dobranoc

...wiem,ze pytanie dlaczego bedzie przewijac sie przez Twoją glowę bardzo czesto.A odpowiedz nie da zadnej ulgi na sercu.Bo to nie tak przeciez miało byc...i sil czasem zabraknie,by walczyc o to,co moze uda się.Tych sil z milosci bliskich zaczerpuj co dnia.Niech troska i bliskosc dodaje odwagi,ze na koncu tego tunelu zablysnie dla Ciebie swiatlo.

"mam dylemat:( dziekuje może rano coś wymyślę, mała się obudziła. dobranoc" Pewnie chcesz wymyślić co napisać żeby nadal strugać że chcesz aby przeżyła:P.Ale nie ma żartów:P.Jak się dowiem że starałaś się o to to będziesz miała proces o zabójstywo:P.Nie wspominając o tym ilu konowalów onkologów by poszło do ziemi:P.

" mam dylemat:( Max obawiam sie, że już za późno ona ma ciagle wode w płucach mówic nie moze chemia juz nie działa" Czy za późno to nie wiem:O.Ale jakby zastosowała ta metodę to może by coś pomogło: http://www.youtube.com/watch?v=tY-HsoJ0gr0 :classic_cool:.Podobno czasami pomagała w ostatnim stadium znacznie groźniejszego nowotworu:classic_cool:.

no sorry ale ten tekst ze światłem w tunelu...nie wiem czy doda jej otuchy;) jeśli już to koniecznie dopisz "Tylko nie idź w stronę światła".. a napisz jej niech się trzyma i jesteś z nią myslami