Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adieena

Anal dla mężczyzny.

Polecane posty

Gość Adieena

Jak faceci postrzegają anal..w którym tym razem kobiety biorą aktywny udział poprzez wkładanie czegoś im do tyłka ?;d Jara was to czy raczej odstrasza ? Prosze przy opinii pisac doswiadczenia w temacie;)

Gdy byłem młodszy, nawet mnie to podniecało i sprawiało przyjemność, miałem partnerki które lubiły się bawić moją pupą, nie tylko wkładając swoje palce czy wibrator, ale także język :) Ogolnie jestem otwarty na nowe doznania, ale ostatnio wogóle nie trenowałem swojej pupy i z tego powodu nie pozwalam żadnej dziewczynie jej dotykać, chyba że bardzo deliktanie, to jest przyjemne. Poza tym, sama delikatna stymulacja palcami, w czasie seksu oralnego, daje ogromną przyjemnosc :)

Gość Adieena
Szkoda,że ja swojego chłopaka nie moge na to namówic. Jemu kojarzy sie to sie z homoseksualistami,ale ja uwazam ze to nic zlego i warto probowac nowych rzeczy,zwlaszcza ze podobno dla niektorych to fajne uczucie;)

Gość infamis1978
ja lubię jak kobieta pieści mój tyłek językiem i palcem :-)

Gość achnaa
fev 40 latko,jeżeli ty uwielbiasz anal i do tego spotykasz na swojej drodze facetów,którzy nie tylko,ze lubią cie bardziej posuwac w dupe,ale takze w swoja dupe tez lubią i ty ich lizesz tam w środku,wkładasz palce i wszystko pod ręką,to nie oznacza,ze wszyscy faceci sa jebnieci i wszystkie kobiety idiotki tak jak ty.

mężczyźni najczęściej sie do tego nie przyznają uważając takie chęci za oznakę homoseksualizmu - kto co lubi, dla mnie nie jest to jawna oznaka odmiennej orientacji seksualnej, ot fantazja

Gość gratka dla Tadka
to Wam jeszcze powiem, że nie wszyscy geje też to lubią. Ja akurat uwielbiam, ale mój facet już nie. Generalnie co kto lubi. Ale moim zdaniem najpierw należałoby spróbować, żeby potem twierdzić, że tego nie lubię

Gość Justyna&aaa
Ja osobiście nie cierpię analu a perspektywą zabawy męskim tyłkiem też mnie odstrasza na kilometr, żaden by mnie nie namówił :-P ale różni ludzie lubią różne rzeczy :-)

Gość Ikoola
No dokladnie ^^ Ja mojemu bylemu w zyciu nie mialam ochoty 'grzebać w tylku', ale z moim terazniejszym partnerem mam ochote na wszystko. Strasznie mnie podnieca kazda czesc jego ciala.Nie czuje raczej zadnego obrzydzenia;p

Gość To jest bardzo
podniecające.

wczoraj wsadzałem sobie palec pod prysznicem, wszedł cały środkowy palec i szczerze z podnieceniem :o to nie miało wiele wspólnego, chodź teraz wiem o co biega z tymi paznokciami, tam w środku wszystko jest bardziej czułe na paznokcie :classic_cool:

Gość mmhg
A co do tematu to lubie bardzo strap-on.Oczywiscie wszyscy wiedza ze caly czas jest to seks hetero-normalny.Nie ma to niczego wspolnego z pedalstwem,ktorym osobiscie sie brzydze,do czego(z gory uprzedzam)MAM PRAWO.

Gość ewa z drzyzga
czy trzeba sie przed tym jakos specjalnie oczyszczac?

Gość mmhg
Nie,nie trzeba sie "oczyszczac"-wystarczy nalozyc np. na strap-on zel lub krem.To wszystko.

Gość śmdzek99
lewy czy co