Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaruściałe żelazko

Najdziwniejsze objawy ciąży :)

Polecane posty

Gość Zaruściałe żelazko

Dziewczyny, miałyście może jakieś dziwne objawy ciąży ? Nie chodzi mi o te takie książkowe typu mdłości, wymioty, jakieś tam smaki na śledzie z nutellą tylko takie całkiem inne, które mogły się przytrafić tylko Wam, albo jednej na milion... dziwny objaw po którym zaczęłyście podejrzewać ciążę. U mnie pojawiło się coś na zasadzie wicia gniazda, co zdarza się zazwyczaj przed porodem. Miałam tydzień urlopu, dom wypucowałam jakby papież miał przyjechać, w szafkach wszystkich robiłam porządki... mąż myślał że mi się coś poprzestawiało :P a idąc na urlop pozbierałam z pracy z szafki wszystkie swoje graty, tak jakbym czuła że długo tam nie wróce. W ostatni dzień urlopu przypomniało mi się, że powinnam jakoś @ dostać a nie dostałam... i tak sobie pomyślałam, a może w ciąży jestem... zrobiłam test i ku mojemu zaskoczeniu wyszedł pozytywny :D nie spodziewałam się bo staraliśmy się 3 lata... Dziwny objaw aż tak może to nie był, ale może wy macie ciekawsze ?

Gość hmmmm,,,,
ja podobno miałam bardziej niebieskie oczy niż mam,wzyscy mnie pytali czy soczewki nosze;) niestety moja ciąza nie skonczyła sie szczesliwie

Włosy zaczęły mi się kręcić :) Oczywiście to nie był objaw po którym pomyślałam, że mogę być w ciąży - ale do porodu miałam kręcioły :) Co ciekawe - córka jest "pokręcona" jak baranek [w rodzinie "barankiem" był jedynie dziadek młodej].Ciążę zaczęłam podejrzewać po tym, że po porannym zjedzeniu śledzi z wiśniami, normalnym obiedzie i kolacji - dnia następnego rano zwymiotowałam same śledzie - bez wiśni i produktów później zjedzonych :) W dodatku Actimel, którego uwielbiam - smakował jak woda.

Gość szyba na korbę
Ja miałam lęk przed prowadzeniem samochodu. Bałam się jeździć sama.

mnie odrzuciło od kawy (a pijama do 5 na dobe) i ryb w każdej postaci które uwielbiałam myślałam że grypa jelitowa bo do tego wymioty :D:D:D

Gość jiiiiiiiiiiiiiiiiijjjj
mi inaczej biło serce, mocniej i szybciej

Gość misiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa123
ja strasznie polubilam smak pasty do zebow:d nie potrafilam ich umyc bez zjedzenia kawalka pasty:P

Gość Ja może dziwnych nie miałam
Ale moja mama w ciąży ze mną mogła cały dzień siedzieć w garażu i wąchać paliwo tak jej pachniało:)

Mam kręcone włosy a w obu ciążach rosły mi proste, na szczęście po skończeniu karmienia piersią odrastały już kręcone.

Gość hdsjhdgshd
A za mną chodził smród opalanego prosiaka,nikt prócz mnie tego zapachu nie czół. Nie wiem skąd to sie wzięło,ale po 3 dniach zrobiłam test i wyszedł pozytywny