Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AryStoKratkaA

Pytanie dziewczyny będącej pierwszy raz w związku:)

Polecane posty

Gość AryStoKratkaA
Może i bedzie chłodno. Ale kto powiedział ze bedziemy tam siedzieć do północy. Może chce mnie gdzieś zaprosić:-)

autorko - miły, czuły, poczucie humoru....tak może powiedzieć pierwsza lepsza laska która zakochała się nawet w jakimś zbirze. Przejrzyj na oczy, ochłoń i nie zachowuj się jak wygłodzone dziecko w fabryce czekolady. Nie miałas nigdy doświadczeń, ale wierz mi że to nie oznacza (mimo że ci sie teraz tak może wydawać), że chcesz zgromadzić każde doświadczenia nawet te złe.

Jej jaka ty jestes tepa ! :O Jak czytam twoje wypowiedzi to poprostu smiac sie chce .. nie dosc ze jestes nawina to przezywasz wszystko jak stonka wykopki ...

Gość Omama
a ja poszlam z pewnym chlopakiem po 20 minutach od poznania do lozka (widzielismy sie pierwszy raz w zyciu, rozmawialismy 6 miesiecy) teraz jest moim mężem eh baby, baby..

Gość sassssssssssssssssss
jeśli nie chcesz odrazu sexu itp to nie pozwalaj facet gdy przechodzi jeden etap idzie do drugiego przy nieśmiałych, bo śmiałe pozwalaja na wszystko :p ja tez jestem nieśmiała i co chwile chłopaka stopowałam i przynajmniej sie nauczył, wiec nie ma wszystkiego odrazu :p i dłuuugo musiał się o mnie starać. po 2tyg to tylko mógłby pomarzyć o dotknięciu m.piersi :p jesli wystarczą ci same pocałunki, to okaż mu to bo teraz dotknie piersi, potem włoży ręke pod bluzke, póżniej ją sciągnie, włozy rece do majtek itp itp jeśli chcesz to poznawaj, a jak nie to nie :p

Gość Sqrwiel!
hmmm Skoro jak mowi nie jest zbyt ladna i atrakcyjna to powinna wykorzystac ta okazje bo taka sie juz moze nie powtorzyc. Z tego co piszesz to na 100% on chce tylko sobie zaruchac. Za bardzo sie napalilas i powinnas sie przystopowac bo za duzo sobie wyobrazasz ale jak chcesz sie z nim ruchac to prosze bardzo. Przynajmniej nie zostaniesz dziewica do konca zycia i bedziesz wiedziala jak to jest.

Gość AryStoKratkaA
Nie widzieliśmy się dzisiaj... On mi nagle napisał jak już na niego czekałam 'źle sie czuje, jestem chory, leże w łóżku. Wiem że nie przyjdziesz do mnie. Odezwę się jutro maleńka' przykro mi jest... On jest chory a mnie nie ma przy nim. Heh te wasze głupie rady!

Gość AryStoKratkaA
Squrwiel jakby chciał tylko zaruchać to bez problemu znalazłby sobie ladniejsza. A on się we mnie zakochał

Gość Liaszkaaa
Czego się czepiacie dziewczyny, że wszystko przeżywa? A wy nie przezywałyście jak mrówki okres pierwszej miłości i związanych z tym uciech? Ja też mam 19 lat ale ja się tam nie zastanawiałam, czy pozwolić na coś chłopakowi czy nie. Robiłam to, na co akurat przyszła mi ochota i tyle. Chciałam zeby mnie pomacał to mu pozwoliłam i oboje byliśmy zadowoleni. Ale to mój pierwszy i na razie jedyny chłopak prawie rok :) Do łóżka chciałam z nim iść już po dwóch miesiącach znajomości ale były komplikacje i w rezultacie poszliśmy po 5 :P nie żałuje ani jednego mojego czynu, bo było warto. I jestem z nim szczęśliwa. Nie każdy chce tylko zaliczyć dupcie, są jeszcze normalni faceci... Po prostu ja od zawsze byłam napalona, zaspokajałam się kilka razy dziennie i uważam, że seks to normalna, naturalna rzecz i skoro chce mi sie iść do łóżka bo facet jest seksowny i jestem z nim w związku to co za różnica, czy czekam dzień, miesiąc czy rok...

Autorko i Ty wierzysz ze on jest chory?? ni no t jest albo prowokacja albo trafilas na typowego hujka co sexu chce tylko wspolczuje Ci ze taka slepa jestes ale jestes mloda wiec dopiero to zrozumiesz;)

Gość AryStoKratkaA
Teraz ma wyłączony telefon... Chciałam do niego przyjść, pisałam żeby powiedział gdzie mieszka ale nie odpisał... ;/ może poszedł spać skoro źle się czuje...

Gość AryStoKratkaA
Setunia prowo? ŚWIAT MI SIĘ WALI!!! Boje się ze zrobiłam cos źle i że on się obraził:-(

Gość AryStoKratkaA
Nie wybije go sobie z głowy bo za wiele dla mnie znaczy. To mój pierwszy chłopak. Szczerze to boje się ze innego już nie znajdę. Tym bardziej tak przystojnego i fajnego jak on. Niestety ja urodą nie grzeszę i do tej pory nikt się mna nie interesował.

dziewczyno SŁUCHAJ ŁASKAWIE STASZYCH FORUMOWICZEK A NIC CI SIĘ NEI STANIE! TERAZ IDŹ SPAĆ :)

Gość AryStoKratkaA
Nie traktuj mnie jak dziecka... Poprostu znam realia swojego życia. To mój pierwszy facet i bede się go trzymać.

to się trzymaj tylko później tutaj nie zakłądaj nowych tematów ze facet Cię oszukal \wyklorzystal i Cie juz nei chce ze sie nie odzywa itp:)

Gość sassssssssss
nagle w sekunde zachorował? sorrry, ja w to bym nie wierzyła ja kiedyś miałam się spotkać z kolegą i do niego napisałam, co ze spotkaniem, a on ze jest chory i lezy w łożku itp mógł wczesniej dac znać, zrozumiałam, że mu nie zależy aby pogadać itp w tym czasie miałam chłopaka o czym on wiedział, wiec było wiadomo, ze to zwykłe spotkanie miało być. teraz nie utrzymuje z kolegą raczej kontaktów :p nie masz go rzucać, tylko nie ufaj w 100% !!! Chyba zrozumiał, że na szybki sex nie ma co liczyć....

Jak dla mnie to chłopak zrozumiał, że z seksu nici więc zaczął się wykręcać. Jakim cudem zachorował w 5 minut? :O Autorko ochłoń trochę i zobacz jak rozwinie się sytuacja. Nie wydzwaniaj do niego, nie pisz, jak mu zależy to sam napisze a jak się już do Ciebie nie odezwie to oznacza tylko jedno - liczył tylko na seks.