Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietoperzyca

pomozcie mi napisac podanie o umorzenie czesnego

Polecane posty

Gość nietoperzyca

z uwzglednieniem mojej trudnej sytuacji finansowej i tego ze mam 2 dzieci a ojciec nie daje na utrzymanie, juz mamy listopad a ja potrzebuje wyjac papier i przeniesc sie do zaocznej bo na dzienne niemam jak chodzic a bez pieniedzy mi nie wydadza ,

Gość fellkowna26
Hania umarła, a ty z takim czyms wyjeżdzasz...to nie miejsce i pora:(

Gość nietoperzyca
to nie zadne prowo mam 19lat i 2dzieci z ojcem nie zyje, nie daje na utrzymanie a ja jeszcze nie skonczylam gimnazjum jestem w ostatniej klasie i dlatego chce isc zaocznie bo niemam z kim zostawiac dzieci

Gość kaukasska o025
no, umarła, wszystkim smutno dziś, napisałam do admina, żeby stronę zaczernił na znak żałoby ale odpisał, że nie da się zrobić bo to nie był bohater narodowy:( może gdybyśmy razem jakąś petycję napisali...

Gość nietoperzyca
pomoze mi ktos? to nie temat o serialu ! wypad stad ;/

Gość miastowy
Studentka nie napisze podania? Ile trzeba Ci umorzyć?

Gość religion 0258963
Pamięci Hani Mostowiak. Jeśli chcesz złożyć pokłon sp. HM, wpisz swoje wersy pamięci... Haniu - Ty wrócisz Już nas nie zasmucisz M jak miłość bez Ciebie Jest jak kwiat w suchej glebie Dziękujemy, że byłaś Dobry świat nam odkryłaś Teraz znowu jest mrok I potykam się co krok Tej nadziei trzymać się trzeba Bo inaczej tylko prosto do nieba:(

Gość nietoperzyca
niemam glowy dzis...a chce to jutro zaniesc! chodzi mi o umorzenie roku szkolnego 2010/2011 niewiem ile dokladnie miesiecy

Gość dzis czerwona
Zwracam się z uprzejmą prośbą o umorzenie dlugu wynikającego z braku opłat za czesne w roku akademickim 2010/11. Prośbę swą motywuję moją ciężką sytuacją finansową i rodzinną - jestem samotną matką dwójki dzieci w wieku .. i .., samodzielnie łożę na ich utrzymanie ponieważ nie otrzymuję pomocy ze strony ojca dzieci. Itd itp jakos tak to skleć

Gość fwir94i44
to to są dzieci twego ojca? :o sodoma i gomora :O

Gość nietoperzyca
ojciec dziecka!!

Gość obcas
od umorzonego czesnego będziesz musiała zapłacic też podatek ( wykazać to w zeznaniu rocznym) Uczelnia przyśle ci PIT 8C ;)

Gość nietoperzyca
ja nie jestem studentka jeszcze tylko mam do skonczenia ostatnia klase gimnazjum

Gość nietoperzyca
a jakies inne wzory jeszcze?

Gość obcas
będziesz kończyć szkołe i głupiego podania sklecić nie potrafisz? Wujek google z chęcią ci pomoże :P

Nie mozesz sie tak po prostu przeniesc ze studiow zaocznych na dzienne. Nie wiem na ktorej uczelni jestes, ale zwykle, warunki przyjecia na dzienne i zaoczne, znacznie roznia sie od siebie. Na zaoczne zwykle nie zdaje sie egazminow, albo nie sa one tak rozszerzone jak te na studoa dzienne. Mozesz napisac podanie, ale prawdopodobnie albo bedziesz musiala zdac egzamin, taki jaki sie zdaje na studia dzienne, albo nadrobic material programowy w bardzo ktorkim czasie. Gdyby tak kazdy chcial sie z zaoczych na dzienne przenosic za pomoca podania, to fajnie by to wygladalo. Przeciez zaoczne studia sa wlasnie furtka do edukacji wyzszej dla tych osob, ktore nie daja rady zdac egzaminow na dzienne, ale za to maja kase zeby placic za zaoczne. Nie chce przez to powiedziec, ze kazdy studiujacy zaocznie to glab, bo niektorzy wybieraja ten system z uwagi na okolicznosci zyciowe, ale system ten tak dziala z zalozenia, zeby ci "madrzejsi" nie musieli placic. A wiec podanie mozesz sobie napisac. Opisz w nim dokladnie to co napisalas tutaj. Nie wiem co co mozna wiecej poradzic. Jezeli nie potrafisz sklecic prostego pisma, to moze to jest znak, ze studia w systemie dziennym nie sa jednak dla ciebie. A nawiasem, to bylby to piekny przyklad na poparcie tego co napisalam wyzej. Student zaoczny chcialby sie przeniesc na dzienne ale nie potrafi napisac podania......

Dobra, nie doczytalam. Ty sie nie chcesz przenosic na dzienne. Ale i tak, zwracanie sie przez studenta o pomoc w napisaniu podania na kafeterii mowi samo za siebie.....

a jezeli chodzi o takie przeniesienie jak piszesz, to obedzie sie bez problemow Opisz swoja sytuacje i tyle. No chyba ze i z pisaniem jest problem...:)

Gość ladyfashion22
a od kiedy za gimnazjum sie placi?