Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gdzie zrobić badania?

Podejrzewam, że facet dodaje mi do jedzenia jakieś środki uspokajające.

Polecane posty

Zawsze jak wypiję od niego kawę, albo herbatę to mi się potem tak strasznie kręci w głowie i czuję się jakbym była pijana. Dopiero niedawno skojarzyłam, że tak jest, bo wyjechałam i na wyjeździe tego wcale nie było. Dzisiaj znowu wypiłam to co mi zrobił i znowu czuję się jak pod wpływem, a nie piłam nic. Gdzie i jakie zrobić badania, żeby się upewnić czy to prawda?

Gość mefisto123123123
ale wiesz, mi leci krew z pupy a ty tu o pierdołach ;( pomóż mi

Jak się nazywa takie badanie i ile kosztuje? Nie chciałabym się zbytnio tłumaczyć po co to robię. Ktoś może pytać? A jakby wyszło, że to jest jakiś narkotyk, to oni gdzieś to zgłoszą, czy nie?

Gość obcas
nie wiem czy zgłaszają z urzędu może tylko ty możesz złożyć zawiadomienie o przestępstwie do prokuratuty...

mefisto123123123 ale wiesz, mi leci krew z pupy a ty tu o pierdołach ;( pomóż mi Jak ci leci krew z pupy, to powinieneś się cieszyć. Gorzej jakby nie leciała 🖐️

Nie będę dzwonić, bo mi głupio tak. Jeszcze okaże się, że niepotrzebnie i będę płacić za przyjazd karetki. Sąsiedzi będą patrzeć co się dzieje. Pojadę rano. Tylko chciałam się dowiedzieć jak nazywa się takie badanie, żebym nie musiała tłumaczyć o co chodzi. Ciężko mi uwierzyć w to, że on to robi. Może to naprawdę objawy czegoś innego, jakiejś choroby, albo truję się gdzieś indziej, gdzie nawet nie podejrzewam i czymś innym. Tylko, że znowu ten wyjazd. Prawie cały miesiąc nic mi nie było. Wróciłam do domu i znowu wszystko wróciło. Najdziwniejsze, że zawsze to się dzieje po tym jak coś wypiję. Muszę to sprawdzić. Podejrzewam, ale nie będę jeszcze nikogo skazywać.

Gość AndyMandy
A nigdy mu nie towarzyszysz jak przygotowuje Ci picie, albo jedzenie?? Przyjrzyj się jak gotuje, bo może dodaje jakiś produkt, który Ci po prostu szkodzi, masz alergię??