Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffkfkfkkff

jak być przeciętnym zawistnym polaczkiem(nie mylic z polakami)

Polecane posty

Gość ffkfkfkkff

1 Jeśli ktoś osiągnie sukces zwykle cieżką pracą nie chodzi o materialny lecz o wybicie sie to wyśmiej go,powiedz że jest słaby 2 Gdy na imprezie spotkasz osobe niepijącą czyli abstynenta daj do zrozumienia że jest nikim 3 Znając osobe od której możesz pożyczyc pieniadze lecz gdy ta osoba z powodu trudnej sytuacji w domu nie moze pożyczyc pieniedzy tobie odwróc się od niej 4 Będac w pracy spojrz na kogoś i doszukuj sie na siłe wad jakosci wykonywania danej pracy tej drugiej osoby a wtedy naskarż kierownikowi co robi źle i że nie pracuje a gdy zobaczysz tą osobe udawaj miłego i przyjaciela 5 Widząc kogoś kto ubiera sie po swojemu nie w szare ciuchy tylko nieprzeciętnie powiedz ze jest pedałem 6 Interesuj się życiem drugiego patrz mu na rece ,uwazaj siebie za pana świata 7 Nawet gdy twój przyjaciel osiągnie jaki kolwiek sukces np : wyremontuje mieszkanie które bedzie pieknie wygladac pokłóć sie z nim i zakończ znajomosc a na dodatek wysmiej go 8 Niemając wyksztalcenia jakiegokolwiek załóz własną firme po to by wykorzystac i niewyplacic pracownikom zadnych pieniedzy 9 Nie miej zainteresowań sport ? zdrowe odżywianie ? po co? i inne rzeczy po co? 10 Bądź najmądrzejszy na świecie musisz świecić moralami np idz do kościoła w niedziele a po wyjściu z niego obgaduj kolegów i innych ile wlezie

Gość Niosący Chrystusa???
Sądzisz, że to dotyczy tylko Polaków? nie... Na, chyba że mowa o POlakach :P ja mam inny problem co zrobić, jeśli rodzice nadadzą ci imię, które jest w totalnej sprzeczności z Tobą? na przykład Antonina czy Wiktoria, imiona dystyngowane i królewskie z założenia nada sie pannie zarabiającej potem ciałem Albo Bogumiła kobiecie, która nawet diabłu miła nie jest? macie jakieś propozycje?