Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet i seksrandki

Mój facet i randki na seks

Polecane posty

Gość facet i seksrandki

Podejrzewam,że mój narzeczony umawia się na seks przez internet.Nie mam zadnych dowodów,ale od jakiegoś czasu czerwona lampka świeci.Wydaje mi się,ze ma drugi telefon/ten ,którego używa od zawsze leży na wierzchu,kiedyś nie spuszczał go z oka/ i trzyma go w swoim samochodzie,ale nigdy nie jestem tam sama:-o, nie mam jak sprawdzić.Jest dla mnie bardzo miły ,niby nic się nie zmieniło miedzy nami,seks odlotowy,często,nie rozumiem. Jak przyłapać???

Gość specylska
NO tak, śmierdzi...:O A jego rytm dnia zmienił się? czy oprócz telefonu przełamał jakieś schematy, stał się mniej przewidywany? Co z jego grafikiem zajęć?

jak to gdzie? pewnie w samochodzie jak naciska hamulec to mu sie zapala :P

Gość chybazdradzona
Nie wiem jakim cudem wskoczył nick"facet i seksrandki",no ale to mój pirerwszy temat załozony na kafe:-o. To nie prowokacja!!! S..coś kombinuje,chciałaby tylko mieć jakieś dowody, czarno na białym i wykopać ze swojego zycia,tyle. Wiem,że potrafi kłamać bez mrugnięcia okiem i jeżeli nie będę miała dowodów wyprze się wszystkiego. Co się jeszcze zmieniło?-więcej pracuje-czy na pewno? -rzadko dzwoni z pracy,kiedyś robił to często

Co się jeszcze zmieniło?-więcej pracuje-czy na pewno? -rzadko dzwoni z pracy,kiedyś robił to często" rzadko dzwoni = zdradza takie rzeczy tylko u kobiet :D Jedyne co możesz dobrego zrobić to iść do pasmanterii i kupic metr dobrej i rozciagliwej gumki

Gość chybazdradzona
Regres -zadałam pytanie jak znaleźć dowody,nie potrzebuję twoich kretyńskich komentarzy,bo tych na kafe jest sporo.

Gość K O B I E T A . . .123
wydaje mi sie ze wyolbrzymiasz...

Gość talia osy, biuścik C
"Nie wiem jakim cudem wskoczył nick"facet i seksrandki" Widac ktos wpisywal w to pole na Twoim komputerze taki wlasnie tekst. Pewnie Twoj facet :P

Gość być może coś jest
Jedyne co ci pozostaje to to,żeby w jakiś sposób dostać się do tego samochodu i go przeszukać.

Gość chybazdradzona
kobieta Raczej nie wyolbrzymiam,jesteśmy juz bardzo długo razem i trochę go znam. regres-dziękuje za kolejną idiotyczną radę,widze,ze kręci cię czytanie wlasnych bezsensownych wpisów.

Jedyne co ci pozostaje to to,żeby w jakiś sposób dostać się do tego samochodu i go przeszukać. moze przez wydech?

Jedyne co ci pozostaje to to,żeby w jakiś sposób dostać się do tego samochodu i go przeszukać." proponuje zamek na druta wziąć :D

Gość chybazdradzona
Jesteśmy razem 10 lat,juz chyba trochę się oboje wypliliśmy,proponowałam ,zebyśmy się rozstali,on nie chce,no ale mieszka w u mnie,wiec ma powód,żeby kręcić i kłamać. Z samochodem nie da rady,chociaż ......pomyślę:)

oboje wypliliśmy " co to znaczy "wypliliśmy" ? Z samochodem nie da rady,chociaż ......pomyślę" czyli jednak ma ochotę na druta :D

Gość panna z sucha glowa
Ja na twoim miejscu zdecydowalabym sie na dziecko. Wtedy na pewno to zakonczy i sie zmieni. 🖐️))

Gość chybazdradzona
regres i jego przydupas bez obaw,mój poziom IQ oscyluje nieco wyzej niz wasze grafomańskie zapędy. kobieta-nie wiem ,czuję,że coś jest nie tak.Mam wrazenie,że jest ze mną z wygodnictwa,nie chcę byc wykorzystywana,a tak się ostatnio czuję.

bez obaw,mój poziom IQ oscyluje nieco wyzej niz wasze grafomańskie zapędy. to chyba masz duze wahania slonko :)

kobieta-nie wiem ,czuję,że coś jest nie tak" to chyba przez tą czerwoną lampkę co ci zapala :D może zmień żarówkę na zieloną

Gość chybazdradzona
regres "to chyba przez tą czerwoną lampkę co ci zapala może zmień żarówkę na zieloną "

Gość chybazdradzona
czizas "to chyba masz duze wahania slonko :)"

Gość drPagget
A Ty Regres naucz się poprawnie konstruować zdania, analfabeto.

Gość Skoro twierdzisz, że dobrze
kłamie i w życiu się od zdrady nie przyzna, to spróbuj zachować się tak, jakbyś już była pewna i wiedziała. Jak go postawisz przed faktem, że ma spakowane walizki jak przyjdzie z pracy, a Ty zrobisz awanturę, to może pęknie i wszystko wyśpiewa. Tylko musisz się dobrze przygotować, przemyśleć wszystko co mu wykrzyczysz, niby wiesz, rzucać hasłami czy myślała, że się nie wyda i takie tam, ale się nie wdawaj w szczegóły i konkrety, bo Cię może przyłapać. Np on zapyta skąd wiesz, to krzycz, że jeszcze się pyta, ma czelność, on nie wie z kim się zadawał i gdzie, jeszcze nie zrozumiał kto ci powiedział. itp i krzycz, żeby zrobić chaos, bo w spokojnej rozmowie, bez emocji nic z tego nie będzie.