Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet i seksrandki

Mój facet i randki na seks

Polecane posty

Gość Skoro twierdzisz, że dobrze
A Regresa aż skręca, żeby ktoś, najlepiej autorka, zapytał o co chodzi z tą gumą i on wtedy zabłyśnie z grubej rury :P

Gość chybazdradzona
Skoro twierdzisz... Znam go,muszę mieć dowody,tym bardziej,że to najprawdopodobniej nie jest nikt ze "środowiska",raczej planowane randki na seks z różnymi cichodajkami z sieci.Trochę przejrzałam jego komp.,wiem,ze bywa na wiadomych portalach.

Gość zwyklyfacet0
Troche nie rozumiem takiego podejscia. Bez absolutnie zadnego powodu "wydaje ci sie" ze facet cie zdradza. Nie znam cie, i nie wiem, czy jestes taka typowa panienka, ktora wiecznie wmawia swojemu facetowi zdrade, ale jesli tak, to mozesz byc niemal pewna ze juz to zrobil- bo skoro i tak ma sluchac, ze cie zdradzil, to przynajmniej niech to bedzie mialo powod. Tak czy owak, skoro jestes taka pewna, ze cie zdradza, to zamiast szukac powodow to podziekuj mu za zwiazek i sie rozstancie, a nie bawisz sie w jakies podchody...

A Regresa aż skręca, żeby ktoś, najlepiej autorka, zapytał o co chodzi z tą gumą i on wtedy zabłyśnie z grubej rury " znasz to? :)

Gość chybazdradzona
Zwykły facet Masz rację.Nie jestem zazdrosnicą,nigdy nie byłam, jestem zaskoczona,że coś takiego przyszło mi do głowy.Poczekam,zobaczę czy coś się wydarzy.Zawsze mogę wystawic walizki:D

Gość gnrsrs
A ja myślę, że powinnaś go kopnąć w dupę i poszukać sobie kogoś komu ufasz, kto nie chowa telefonów i nie zachowuję się jak palant. Szkoda lat dziewczyno, mówię serio. A tego kwiatu pół światu, nie trzeba z dupkiem się męczyć.