Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna mamssss ...

ile wam zostalo do wyplaty ???

Polecane posty

Gość zabaaaaaaaa
smutna ale to nie jest tak ze o rodzinne stara sie do ktoregos tam, musisz im udowodnic ze pogorszyla ci sie sytuacja materialna i wniosek powinien przejsc. ponadto napisz do gopsu lub mopsu- tam gdzie nalezysz o zasilek okresowy i celowy. celowy np na zlobek, jedzenie. dadza ci z400zl. a okresowy jak uznaja ze faktycznie masz zla syt to moga ci przyznac i z 300zl/ msc. przez np pol roku. o to mozesz pisac w kazdej chwili

Gość smutna mamssss ...
mama pytanie odnosnie tych zasiłkow jesli nie mam udekumentowanego dochodu to jak go wykaze? nie ejstem zajestrowana w pup i jeszcze pytanko jesli zloze wniosek o te zasilki w jakim czasie zostanie rozpatrzony i kiedy wyplaca taki zasilek bo chyba nie z dnia na dzien ..

Gość smutna mamssss ...
odpowiedzcie mi prosze ...nie wiem jak sie w tym poruszac czego mi brakuje i jak mam sie za to zabrac ..

Gość moja sąsiadka
zawsze mówiła, że aby dostać jakiś zasiłek trzeba się nieźle nadeptać do MOPS-u... Nie odpuszczać, tylko chodzić co parę dni, pytać... Oczywiście, nie dają kasy z dnia na dzień, wymagają różnych świstków o dochodach, itp. Zbliża się zima, święta-udaj się do swojego MOPS-u i próbuj. Jeśli wykażesz, że jest Ci tak ciężko- zawsze coś "wychodzisz"... Najgorsze co możesz zrobić, to zapożyczać się w bankach, czy innych instytucjach. Wpadniesz w spiralę długów,bo odsetki są horrendalne...

Gość smutna mamssss ...
wiem ale niehcce stracic tego miejsca dla dziecka bo juz wogole sie uwiąze mimo wszytsko ich pomoc mi sie przyda ..

Gość trzymam kciuki za Siebie
ile ci jeszcze brakuje ????????? dorzuce sie .

Gość Rozczarowana rozgoryczonaaa
dorzucam się do tematu. Ja dostanę kasę dopiero 24 listopada a już teraz jestem bez złotówki. Masakra

Gość wredotka dorotka
ja pienicze dajcie spokoj jak sie robi dziecko to chyba sie trzeba samemu o nie martwic , co my jestesmy mikołaje świete??????? bez jaj .

Gość ja mam do wyplaty
300 zł wypłata 15stego

Gość przerabane
ja tez mam bide straszna moze z 10 zł wyplata 25 ...

Gość moja sąsiadka
Smutna mamssss-idź do dyrektorki przedszkola Twojego dziecka. Ona powinna Cię pokierować, byś wiedziała jak uzyskać pomoc finansową. Ciebie nie urządza "jednorazowa zapomoga", potrzeba jakiegoś stałego zasiłku bądź zwolnienia z opłat za przedszkole... Chyba, że jesteś oszustem, który tu szuka łatwych pieniędzy i żeruje na ludzkich uczuciach...:(

Gość smutna mamssss ...
niee..nie oszustem...rozmawialam z nia pisalam wyzej .. poddam sie chyba , ja uczciwie pracuje i pytam tu tylko o rady jak to załatwic

Gość sandra212121214
jeśli masz zasądzone alimenty na dziecko albo ojciec dziecka jest nieznany to otrzymasz zasiłek rodzinny. Wystarczy mieć zaświadczenia z urzędu skarbowego za rok 2010 i nie musisz mówić ze pracujesz na czarno.

Gość to smutne ze
mam wypłatę 1 a już prawie nie mam na dalsze życie , te opłaty mnie wykończą :( i ja tu dalej żyć ?????

Gość smutna mamssss ...
nie mam nic zasadzone ..zadnych alimentow wszytsko opisalam wyrzej jak sie komus chce to czytac to bedzie wiedzial o co chodzi.,

Gość moja sąsiadka
Mamsss- już się gubisz w matactwach:) Przeczytajcie z 9.00 i 9.03 odpowiedź Piszesz, że nie jest oszustem...rozmawiałaś z nią... :p

Gość smutna mamssss ...
;] no dokładnie tak a co ci sie nie zgadza??? rozmawialam z nia o przesunieciu terminu platnosci kochaie takze czytaj od poczatku a nie spziegujesz i probujesz wychaczyc czy oszukuje :)

Gość mopippp
Wypłata 1 grudnia a zostało już tylko 2800 zł :/ ( a jeszcze dwie opłaty mnie czekają )

Gość deefty
:( Dziecko w przedszkolu, smutna mama już drugi dzień przy komputerze zamiast w pracy. Masz wolne - idź do jakiegoś urzędu i zacznij zbierać informacje/składać podania. Nie szkoda Ci czasu?

Gość MłodaMamaMłodaMama
smutnasss - a ile dostałas wczoraj na konto?

Gość smutna mamssss ...
przyjedz i sprawdz :) ide do pracy na 12 ale nie musze sie spowiadac nikomu.

Gość MłodaMamaMłodaMama
Pytam o tych co wczoraj na forum deklarowali Ci wysłac pieniązki.

Gość smutna mamssss ...
o matko pomyliłam cie z kims sorki ...no ....jedna zdeklarowana osoba .

Gość MłodaMamaMłodaMama
czyli dostałaś tylko jedną wpłate?

Gość smutna mamssss ...
tak jedna jedyna ktora odesle bo niezmienia mojej sytuacji wiec nie zamierzam sobie przywlaszczac mialam konkretny cel i tego sie trzymam nie udalo sie wiec chyba warto byc na tyle uczciwym i odeslac.

Gość MłodaMamaMłodaMama
Ja już te pieniądze i tak wydałam, więc nie odsyłaj - kup cos dziecku.

Gość smutna mamssss ...
a to od Ciebie ??? widzisz nawet nie miałam w jaki sposob podziekowac ...wiec Dziekuje teraz ale to i tak niezmienia sytuacji a moze wam sie przydadza ja mam co jesc itd..

Gość MłodaMamaMłodaMama
Kup coś dziecku. Nie odsyłaj.

Gość Mi do wyplaty zostalo 12zl
Bede miala ja ok. 15 grudnia Tym razem poprosilam zeby mi szef listopadowa przelal wczesniej, poplacilam zalegle rachunki i ... :(

Gość aaaaaaaaaa212121
jeśli nie masz alimentów zasądzonych to niestety ale nie otrzymasz zasiłku rodzinnego bo to jest warunek. chyba że powództwo o alimenty zostało oddalone, ojciec dziecka nie żyje lub jest nieznany.