Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna mamssss ...

ile wam zostalo do wyplaty ???

Polecane posty

Gość smutna mamssss ...
obecna wpisana ile mas zlat?? sa jakies dzieci maz? ktokowliek kto by cie wspieral??

Gość a ja wyplate mialm 4
smutna mamssss ...- tak nawet bardzo ciezka- miesiecznie zarabiam 6100z na reke ale nie tracimy wszystkiego (3 osobowa rodzina)..i na dzen dziesijesyz mamy 12000zl na tzw zycie....nie szalejmy bo to zadna kwota dos zalenstw starcza nam na spokojne zycie..ale pamietam czasy jak zylam za 15 zl na dzien albo i mniej...z kartka w reku i modlilam sie aby cos sie nie przytrafilo...wiem co to bieda i zawsze pamietam to uczucie braku pieniadza jak planuje wieksze zakupy.

Gość kicha wielka
ja myślę o otworzeniu debetu w banku na 500 zł. Ale w moim mi odmówili nie wiem czemu skoro mam pensję 1050 zł. Sprawdzali mnie jakbym conajmniej starała się o pozyczkę na kilka tysięcy i debetu mi nie przyznali. Nie wiecie , w którym banku mogłabym się o niego postarać od ręki? mam umowę o pracę podpisaną na rok czasu na 3/4 etatu i umowę zlecenie , z której zarabiam 200zł.

Gość 800zł do piatku
800zl do 11go

Nie dstaniesz tyle bo to polowa twoich zarobkow.Nikt ci nie przyzna 500zl debetu.Banki sa teraz bardzo rygorystyczne.

Gość 800zł do piatku
i 500zl mam porzyczone wiec tez dojdzie okolo 11-14go jak oddadza

a oddzadza ci>?Bo mi w sumie wisza ludzie ok 4tys zl i stracilam nadzieje ze mi oddadza;/

Gość kicha wielka
wiem, że niektóre banku debet otwierają na dzień dobry. A moje zarobki nie są tak tragiczne chociaz i tak mi nie starcza, bo mam drogie mieszkanie jak na moja kieszen. Tylko umowy zlecenie nie biorą pod uwagę. A mogłabym i 300zł, ale u mnie powiedzili mi ze najmniejsza kwota to 500 zl , a potem odmowili. Ehh tez nie mam od kogo pozyczac, a ledwo co starcza

Smutna jak to dwie pensje???????? Dlaczego tak mało dostajesz? ja mam dwa do ręki... nie chwale się tylko myślę co to za pracodawca

Gość smutna mamssss ...
a ja wypalte - ja zawsze oszczedzalam i nie oczekuje od zycia nie wiadomo czego ..dla siebie tez nie ..ale mysle ze dziecku nalezy sie wszytsko wiec oddaje co moge zeby mial ...dlatego zalezy mi na tym przedskzolu tam amm cieple posilki zajecia i czasem cos slodkiego w jednej cenie ...boje sie poprostru ze starcimy wkoncu miejsce.

Gość Mmmammmi
znam dziewczynę która nie wie co to praca. ma dwie córki i od zawsze żyje z opieki. i powiem wam,że ja pracując i dorabiając w weekendy nie zylam tak jak ona,a ja mam tylko jedną corke.

Gość smutna mamssss ...
vamiepre po pierwsze nie mam umowy po drugie pracuje ...no ...porostu sprzatam..wiem okropne ..mam wyksztalcenie kosmetyczne ale nigdy nie pracowalam w zawodzie a teraz to ejstem daleko za murzynami w wykwalifkowaniu bo jest duzo nowosci ktorych zwyczajnie nie potrafie..

ale sprzątanie to nic złego :) to dobra praca. U nas w Warszawie sporo płacą, tylko trzeba dobrą firmę znaleźć :) jak chcesz to pomogę :)

Gość smutna mamssss ...
do warszawy mam kawał drogi ale dziekuje :)

No to jest chory karj poprostu....ja rozumiem zebys nie pracowala miala wszystko w du....a ty sie starasz pracujesz , chcesz zapewnic dziecku to co najlepsze o teraz jeszcze strach czy z przedszkola nie wyrzuca..porozmawiaj moze z dyrektorka i jej pwoiedz co i jak...moze jakos sie dogadacie... Jestemy wyzyskiwani...chyba jak sie nie otworzy wlasnej dzialnosci o ile bedzie to trafiony pomysl to nigdy czlowiek sie nie dorobi.Moi koledzy na zachodzie na takim stanowisku z duzo gorszym wyksztalceniem zarabiaja 4 razy wiecej...a ja jestem8 lat po studiach , stanowisko kierownicze , dromada ludzi pod soba i marne 6100zl na reke.Niby na nasze poslkie realia to juz dobra wyplata ale jakbym machala miotla to moze byla by i dobra...

Gość smutna mamssss ...
rozmawialam rzecz jasna i jest w stanie tolerowac kilka dni bo to nie od niej zalezy a wiadomo ze o miejsce w przedszkolu sie bija , musze to zapalcic najpozniej jutro ..bo juz zwlekam jak pisalam wyzej od tygodnia , taka mamy umowe i nie moge inc poradzic ona tez nie ..przedskzoel jest panstwowe i ona nie moze czekac z tymi pieniedzmi poprostu...

Gość smutna mamssss ...
moge ale za miesiac bede miala 700! to nie ejst takie hop siup i zostane z 60 złotymi ..zreszta to juz inaczej patrza na dziecko no jak masz swoje to napewno rozumiesz.

nie mam jeszcze :( a szukałas jakiś firm sprzątających, w których możesz zatrudnić się na umowę i niezłą kasę? te prace są zwykle zmianowe, więc godzinowo jest ok

Gość smutna mamssss ...
s kladałam do roznych firm nie tylko sprztajacych ..jest koniec roku i rotacja jest niska bo akzdy przed swietami siedzi grzecznie na stoleczku .ale czekam cierpliwie :)

Gość smutna mamssss ...
a ja wyplate mialam 4 - z ciekawosci czym sie zajmujesz?z

Gość smutna mamssss ...
omg...ile ma twoje dziecko.. i kiedy masz nastene pieniazki ??

Gość smutna mamssss ...
nie wiem jak sopbie poradze załamuje mnie to pomału... widze ze tylko ja mam jakies krytycznie małe zaorbki

smutna mamsss jeśli to było do mnie, to mam dwie córki w wieku 6 i 7 lat i mega potrzeby względem ich. Pieniądze teraz dostanę pod koniec miesiąca wypłatę i alimenty do 10go grudnia eks musi przesłać. No chyba, że zdarzy się cud, o co dosłownie się modlę :( 22.11 mam sprawę o podwyższenie alimentów (dostaję 700zł na obie córki i eks nic poza tym nie pomaga). Jest strasznie, serio i gdyby nie moje wewnętrzne pozytywne nastawienie i wiara, że będzie lepiej nie wiem jakbym dała sobie radę :(

Gość smutna mamssss ...
ja narazie nic nie mam oprocz swojej kasy ... ale pewnie w najblizszym czasie to sie zmieni mam nadzieje bynajniej ...nawet zeby wziasc pozyczke nie mam czym sie podeprzec bez umowy nic nie dostane ..