Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna mamssss ...

ile wam zostalo do wyplaty ???

Polecane posty

Gość 3423423423
ja jestem samotną mamą. :) Zostało mi -110 zł, czyli na tyle się na razie zapozyczyłam.

Gość smutna mamssss ...
minusy sa najgorsze wiadomo ...ja klade sie dzis spac ze strachem doslownie nie wiem z jakim nastawieniem obudze sie jutro ..

Gość biedna...gdybym
miala z czego to bym ci pomogla jejku szkoda mi tego malucha zaraz go wywala bo ostre procedury sa nie plaisz to anstepne dziecko wiem cos o tym ale sama mam lipe

Gość 3423423423
[zgłoś do usunięcia] smutna mamssss .- a dlaczego płacisz aż 300 złza przedszkole? Na pewno masz rodzinne, to przecież wtdy się płaci pół stawki...

Gość biedna...gdybym
pisala ze nie ma rodzinnego trzseba caly watek przeczytac nic nie ma załatwione bo nie za dlugo jest w takiej sytuacji spadła na nia jak grom z jasnego nieba potrzebuje wielu wskazówek ta dzierwczyna bo widac z enie wie jak i co mozna i kiedy mozna załatwic ..teraz w zasadzie minal termin na ordzinne itp.

Gość mario bolucci
a mi do wypłaty zostało 2,5 tygodnia

Gość Mortimmmerson
Ale jak do wyplaty? Normalnie to ma sie iles tam pieniedzy na koncie, oszczedza, troche na rachunku, wyplata wplywa i sie zyje. Jak trzeba to sie bierze z oszczednosci, nadwyzki lokuje, itd.

Gość biedna...gdybym
nie dla bogatych lub dobrze ustawionych normalne jest miec oszczednosci a nie dla 80 % szarakow którzy ciezka pracuja na jakis grosz i nie ma sie co oburzac.

Gość 172cm wzrostu
Nie wiem ile mi zostało do wypłaty, bo mi bankomat świstka nie wypluł...

Gość Mortimmmerson
172cm wzrostu - za wysokie progi i sie po prostu wstydzil ;)

Gość Katastrofa to moje 2 imie:-)
czesc.jestem samotn a mamą ,Zarabiam 2300 zł. Pracuję jako pizzer(ka):-) Plus mam 500 zl alimentwó na dziecko.Z funduszu alimentacyjnego. Jest to najwyższa kwota z funduszu ponieważ na rozprawie o alimenty wywalczyłam od chłopa 800 zł.A ze nie płaci to pobieram z funduszu. Oprócz tego mam dochód na czarno jakieś 700 zł miesięcznie. Za mieszkanie place 300 czynsz plus prąd ,gaz około 600/700 zł miesięcznie więc zostaje mi około 2800zł Acha jeszcze przedszkole 400 zł to zostaje mi 2400 na wydatki:-)

Gość ola szalona sss
no bo trzeba umieć się ustawic:D:D:

Gość AspirynC.
Katastrofa to moje 2 imie:-) - tzn. krecisz? Ja mam 7500, chcesz moze polaczyc sily? :)

Gość 8 mies
ja czekam di\o 10ego. Wtedy dostaje alimenty 500zł, a 20ego mam wypłate 1000 :)(jestem po studiach i z doswiadczeniem, ale takie w moim miescie sa perspektywy )dodatkowo dorabiam na makijazach bo jestem r oprócz mgs adinistracji ,kosmetologiem. Na makijażach w miesiącu kiedy są wesela moge zarobic ok 800/600 zł Rowniez jestem samotną mamą. Musimy dawać rade

Gość Mortimmmerson
8 mies - to ja poprosze o rade ;)

Gość 8 mies
ojej sorki za błędy, kursor mi przeskakuje ;)

Gość katastrofa to moje 2 imie
no hey aspiryna. tak krecę placki;-) hehe . Od jakiś 6 lat:-)

Gość 8 mies
Mortimmmerson słucham?pytaj

Gość Mortimmmerson
8 mies - ale to Ty masz mi radzic? Rozumiem, ze ta rada to - pytaj? :) No dobrze, to jaki masz nr buta? :D

Gość AspirynC.
@ katastrofa to moje 2 imie - to pewnie jestes niezle zakrecona? ;)

Gość 8 mies
Ha, ha ależ ze mnie blondyna ;) Lipa z tymi zarobkami u nas w Polsze. Daję radę: trzymać się mamuski!!!!

Gość Mortimmmerson
8 mies - oj tam, wazne, ze dostrzegasz swoje potkniecia ;) Dann komm zu mir ;)

Gość 8 mies
katastrofa chyba w jakims dużym miescie mieszkasz, bo w moim 50 tyś w pizzeriach po pierwsze siedza stażyści a jak już to stały pracownik zarabia ok 1200zł także gratulację.

Gość klara xs
a jestem na rencie dorabiam na zlecone bo przy mojej chorobie nikt mnie nie przyjmie do pracy ,na koncie mam zero, oszczędności zero w portfelu 7,50 i 2 dni do wypłaty i gęsią skóre ze strachu codziennie ,na myśl co by było jak by się coś stało niespodziewanego

Gość AspirynC.
klara xs - podziw z mojej strony, dopoki nie posiadalem oszczednosci, dopoty nie sypialem spokojnie, wiem co czujesz.

Gość smutna mamssss ...
ja sie poddalam ..mysle ze z momentem keidy juz woogle nie bede miala co zorbic z maluchem jeszcze sie wszytsko pogorszy ale poporstu nie mam no nie mam zeby teraz wplacic

ja mam gdzies z około 6000 zł mieszkam z rodzicami za jedzonko nie płace i za nic mam 21 lat wypłata 10 ;) mysle ze jest niezle

wspólczuje 7, 50 na swa dni ja na sniadanie gdzies wydaje 5 zł na plus jeszcze woda na silke 1,50 owoce warzywa to pewnie około 7 zł jak nie wiecej a obiat kolacja jakie to czasy nastaly zeby czlowiek nie mial na podstawowe rzeczy masakra

Gość smutna mamssss ...
wiekszosc ludzi teraz tak ma bo wszytsko jest drogie a pracy brak :(