Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepoprawnyromantyk

Gdzie zabrać...?

Polecane posty

Gość niepoprawnyromantyk

Witam Panie Kieruję do Was pewne pytanie, otóż mam problem gdzie zabrać dziewczynę w jej urodziny, że pora już zimna to spacer raczej odpada, chodzi mi o coś co zwali ją z nóg(ponieważ bardzo mi na niej zależy, a może to być ostatnie spotkanie) więc kino, lodowisko itp też raczej odpadają bo wydają się oklepane, może znacie jakieś fajne miejsca w bliskich ok. Warszawy. Dzięki Serdeczne Pozdrawiam

Gość niepoprawnyromantyk
oczywiście po "ok.Warszawy" miał być znak zapytania Pozdrawiam

Gość niepoprawnyromantyk
aaa, i jeszcze co na prezent?, oczywiście też coś wyjątkowego i niepowtarzalnego, w cenie która będzie w granicach rozsądku;) ale myślę, że coś koło 200zł Dzięki i Pozdrawiam

Gość phi phi phi.......
W ramach prezentu mąż zabrał mnie na koncert Anny Marii Jopek .Super.

Gość niepoprawnyromantyk
ktoś jeszcze pomoże? Pozdrawiam

Gość powiem i ja .......
a czemu piszesz że może to być ostatnie spotkanie ? może zwyczajnie znajdź jakąś przytulną knajpkę zaproś na kolację na deser może być kawałek ciasta ze świeczką żeby poczuła ten wyjątkowy dzień ....bukiet kwiatów oczywiście by był mile widziany a prezent cóż np kolczyki lub łańcuszek z jakąś ozdobą za 200 zł spokojnie coś ładnego u jubilera wybierzesz

Gość niepoprawnyromantyk
pomysł z kawałkiem ciasta i z tą świeczką jest świetny, myślę, że to powinno zrobić wrażenie, skromnie a zarazem coś wyjątkowego. Dlaczego ostatnie? - bo trochę z jej podrywaniem zabierałem się jak pies za jeża, bardzo nieśmiało albo za ostro i wtedy się "kaleczyłem" bo czułem, że jest na mnie obrażona, i takie tam;) a co myślicie o takim scenariuszu? zabranie do kawiarenki kawałek ciasta ze świeczką, kawa, podarowanie prezentu, i wspolny spacer do domu, może jeszcze jakieś kwiaty? Pozdrawiam

Gość dlaczego nie lodowisko
na pewno ją zwali z nóg.....

Gość srak ci naptal
niepoprawny romantyk Słoń-Love forever kochammmmm😍

Gość Sandy w wielkim miescie
a moze taki dzien warto zakonczyc seksem ? :P

Gość niepoprawnyromantyk
zebyśmy się bliżej znali to pewnie tak:P hehe, lodowisko i to jeszcze jak ją zwali z nóg:D dzięki Pozdrawiam

Gość niepoprawnyromantyk
a zapytam jeszcze, czy zna ktoś jakaś kawiarnie/restauracje w warszawie z widokiem na jej panorame, lub jakims ładnym widokiem? Oprócz restauracji Valencia w budynku Intraco;) dziękuję Pozdrawiam