Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewrewe

dlaczego kobiety tak nienawidzą kobiet z dużym biustem?

Polecane posty

Gość gość
Zazdroszczą to po pierwsze, po drugie widzą w nich niebezpieczeństwo odbicia faceta.

Gość gość
mam maleńki biust 65C w porywach do D i jakoś nigdy nie nienawidziłam kobiet z dużym biustem, nic do nich nie mam :), owszem fajnie byłoby mieć ciut większy (tylko ciut) ale mój też mi się bardzo podoba :) poza tym uwielibam chodzić bez stanika i nie potrafiłabym z tego zrezygnować :P noszę stanik tylko zimą oraz w zimniejsze jesienne i wiosenne dni :P a tak to latam bez całym latem, wiosną i jesienią a zimą zdejmuje od razu po powrocie do domu :)

Gość gość
Czuja się i sa gorsze te płaskie.

Gość gość
Czemu mam być zazdrosna o coś czego człowiek sam nie osiągnął? Nie jestem zazdrosnica, ale uważam, że można zazdrościć inteligencji, dobrej pracy, wykształcenia itp ale nie czegoś na co się nawet wpływu nie miało, głupota jest więc według mnie uważać się za paszteta czy za 8 cud świata dlatego ze coś nam dala czy też nie dała nam natura.

Gość gość
Jak najbardziej można być zazdrosną, ale nie tyle o ten duży biust co o wszelkie profity z tym związane. Mam na myśli większe zainteresowanie ze strony mężczyzn, niesamowite pożądanie w związku, ładny wygląd w każdym stroju itd.

Gość gość
12:17- a tam duzy biust wcale nie gwarantuje" dobrego wygladu w kazdym stroju" ani tez wiekszego powodzenia. Trzeba mieć jeszcze zgrabna figire i ladna buzie to jest ważniejsze

Gość gość
Ja mam mały biust, w zeszłym roku schudłam 5 kg ( dla kogoś chudego to dużo) i mam obwisły, jak suche rodzynki, baloniki puste w środku. Już bym wolała mieć duże, bo nawet jak trochę obwisną to wydają się pełne.

Gość gość
Dokładnie, lepiej duże obwisłe niż małe obwisłe.

Gość gość
Nie lubią cycatych, bo wiedzą, że są w stanie odbić faceta bez większego problemu.

Gość gość
Podchmielony facet i kobieta z duzym biustem w zasięgu to wysokie ryzyko zdrady, więc pewnie dlatego biuściaste panie nie są lubiane przez zony :)

Gość gość
Zazdrość i obawy o odbicie partnera.

Gość gość
A to ciekawe bo ja się raczej spotkałam z tym że to biuściaste bywały zarozumiałe i wredne. Oczywiście nie każda jedna z osobna. Nawet tu na kafe były wpisy kobiet z małym biustem do których się do/p/ierdalały te h/o/jnie obdarzone i wyśmiewały brak dużych ilości tkanki tłuszczowej na klacie, jednocześnie stawiając siebie na piedestale...

Gość przeciętniaczka
a ja nikomu niczego nie zazdroszczę,jestem wdzięczna Bogu za zdrowie i że wyglądam jak wyglądam,podobam się mężczyznom i ta świadomosc mi wystarczy,podobają mi się kobiety z dużym biustem pod warunkiem że nie są otyłe

Gość nietypowa Polka
co to za problem zafundować sobie większe cycki jesli się zazdrosci tym biuściatym

Gość vesperrrrrrrr
Ja mam średni biust bo C, wielki nie jest, ale wcale nie nienawidzę kobiet z duzym biustem, z prostego powodu bo biust jest łatwo powiekszyć, wiec zawsze jak się chce można to zrobić, aczkolwiek ja chyba nie chce bo wielki bust by się dziwnie komponował z moją drobna sylwetka

Gość vesperrrrrrrr
Poza tym, najwazniejsza jest twarz. Bo biust jak pisałam można powiększyc bez dwiekszego problemu, a nawet jak nie to są takie push up-y ,że wydaje się dwa razy wiekszy niż jest. Biust i figurę można łatwo modyfikować, a twarz nie każdy ma ładną, a ona głownie decyduje o urodzie