Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozowa mikolajka

Boze narodzenie. Juz niedlugo swieta:)

Polecane posty

Gość Rozowa mikolajka

Juz reklamy swiateczne sa. Zaraz sklepy beda ladnie przystrojone i znow bedzie ta magia swiat:). Macie juz plany na swoja wigilie? Moze gdzies wyjezdzacie? Kupujecie powoli prezenty?

Gość Rozowa mikolajka
Jest tu ktos?

Gość fghjkl
a po co ten szal, swieta swieta i po swietach nie zjem wiecej jak normalnie a prezent zrobie sobie sama jak dwa dni wypoczne i po co komu te sztuczne szalenstwo??????????? nie musze podziwiac ponia x i y w nowym futrze w kosciele bo tylko 3/4 ludzi idzie do kosciola nie w imie boga ale na pokaz mody dla mnie swieta moga wogole nie istniec

Gość myszellina
nie musze podziwiac ponia x i y w nowym futrze w kosciele bo tylko 3/4 ludzi idzie do kosciola nie w imie boga ale na pokaz mody A kto Ci każe? To, jak spędzisz święta zależy tylko od Ciebie.

Gość ja już słucham świątecznych
piosenek Last Christmas, Wonderful dream, Do They Know It's Christmas, Coraz bliżej święta, Ten zimowy czas, a kto wie :) już nie mogę się doczekać grudnia :)

uwielbiam chodzić po sklepach jak wszędzie grają świąteczną muzykę, wszystko przystrojone a na dworze pada śnieg :)

dla mnie magię świąt psuje takie właśnie zaczynanie "świętowania" na początku listopada :O klimat świąt chcę poczuć na tydzień - dwa przed, a co to za magia, która trwa dwa miesiące...? wszystko się rozmywa, bez sensu

ja tez ja tez! ja lece do rodzicow, oni mieszkaja zagranica, wiec dla mnie swieta to faktycznie czas ktory moge spedzic z najblizszymi :) siostra mieszka w szwajcarii, rodzice i mlodsza siostra w uk, ja wpolsce wiec jestem sama juz sie nie moge doczekac!! :)

Gość fghjkl
DO- myszellina nie musze podziwiac ponia x i y w nowym futrze w kosciele bo tylko 3/4 ludzi idzie do kosciola nie w imie boga ale na pokaz mody A kto Ci każe? To, jak spędzisz święta zależy tylko od Ciebie. WLASNIE TAK ROBIE JAK NAPISALAM :D

Gość Speaking speaking
Shit on it! I hate my stupid, toxic, selfish and cruel familly, especially my so-called "mother". :o

Gość myszellina
fghjkl - :D Chodziło mi o to, że jak ktoś nie chce brać udziału w całej tej świątecznej masówie, to wcale nie musi, a święta i tak mogą być piękne i udane. Ale jeśli ktoś nie obchodzi świąt w ogóle - też rozumiem, to jego sprawa ;)

dla mnie nastrój świąteczny zaczyna się od 1 grudnia :) mikołajki 6 tego :) to za niecały miesiąc :):):)

Gość Rozowa mikolajka
A co kupujecie na prezent dla swojej 2 polowki?

Gość madam loulou
siedze i patrze w moja szklana sniezna kule :D

kupuje mojemu radio cb do samochodu.

Gość Rozowa mikolajka
Ja musze cos fajnego kupic dla swojego faceta bo to nasze 1 wspojne swieta

Gość w nawiasie
E tam. Za oknem słońce, drzewa mienią się kolorami jest w miarę ciepło, więc żadnych świąt nie czuję 🖐️

Gość Rozowa mikolajka
Ja kocham swieta. To jest najlepszy okres dla mnie:). Atmosfera jest wspaniala. Taka magiczna. Wszyscy sa dla siebie mili i wogole. Zawsze juz na poczatku grudnia kupuje prezenty stroj na wigilie, ozdoby do domu swiatelk i takie tam. :)

My w tym roku jedziemy do moich rodziców i bardzo się z tego cieszę! Poczuję się jak za czasów dzieciństwa, bo w końcu z rodziną mojego Ukochanego te Święta zawsze są jakieś "inne", fajne, bo w sercu staram się tak czuć, ale nie takie niesamowicie magiczne i wspaniałe jak u własnej rodziny. Dlatego bardzo się cieszę! :) Jest ładnie i ciepło, jeśli chodzi o pogodę i jak dla mnie, taki stan mógłby trwać jak najdłużej, bo nie lubię marznąć, ale delikatny śnieżek na Święta może być :) Jednak już powoli w jakimś sensie zaczynam odczuwać nadchodzące Święta, zaczynam luźno zastanawiać się nad prezentami. Niestety tradycyjnie mam problem z pomysłem na prezent dla mojego Ukochanego, bo zawsze chcę, żeby to było coś wyjątkowego :)

Gość Megann84
A ja w tym roku wyjeżdzam na święta. Jakoś bez śniegu trudno mi poczuć świąteczną atmosferę i zdecydowałam sie na wyjazd. Każde sieta spędzałam z rodziną męza i swoją a tym razem postanowiliśmy zrobić coś innego. Wigila będzie tradycyjna ale tuż po jedziemy do Dąbek do uzdrowiska Geovita spędzić czas na relaksacyjnych zabiegach,masażach i pobyc ze sobą bo zazwyczaj mało na to czasu.

Gość onatoonatoona11111
a ja nie czuje tych świąt

Gość Helio33
Życzymy wszystkim zdrowych i wesołych świąt, oraz pomyślności w Nowym Roku. Pozdrawiamy Mistrzowie Szeptów

Gość olha7

Jeśli szukacie prezentu dla dzieciaków to polecam listymikolaja.pl mają świetne pomysły na zorganizowanie wideo lub napisanie listu specjalnie dla Twojego dziecka :)

Gość gość

na balkonik polecam spadające sople można kupić wszędzie w sklepie internetowym są super dają poczucie prawdziwych świąt