Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w szokuuuuuu

Odwiedziłam wczoraj koleżanke po porodzie

Polecane posty

Gość jedna normalana
jestreście popierdolone kobiety i wstydzę się że też jestem jedną z was. Co kogo obchodzi jak która wygląda w ciąży albo po niej. Czy to wasz problem. Patrzcie na siebie obrzydliwe grubaski, które pewnie tutaj się wymądrzają a wyglądają jak jakieś straszydła. Naprawdę brak wam zajęcia.

czytaj wypowiedzi kobiet, ktore maja podobna sytuacje....

"Kolezanka to wysoka, szczupła brunetka - śliczna...niestety BYŁA" No to się cieszymy, że się lepiej poczułaś, pewnie zawsze byłaś w cieniu stąd ten pęd do podzielenia się "dobrą nowiną":P

Gość ciężarówka:)
Moja koleżanka w pierwszej ciąży przytyła 45 kg ważyła ponad stówę grubo i karmiła i nic nie schudła. Dopiero jak poszła do pracy zaczęła chudnąć w expresowym tempie-schudła do 45 kg:D dziś się śmiejemy, że waży tyle ile jej brzuch w ciąży:) Ale z drugiej strony weźcie poprawkę na to,że nie każda kobieta karmiąca chudnie i generalnie znam dużo kobiet, które po dwóch latach od urodzenia są tak samo tłuste jak były w czasie ciąży- mają nadwagę 20 - 30 kg:/ Zastanawiam się czy to może być też kwestia genów? W mojej rodzinie od strony mamy zawsze było tak,że kobiety przed zajściem w ciąże były pulpaśne:) w czasie ciąży koszmarnie tyły- mama ze mną w ciąży 30 kg a po porodzie waga leciała tak w dół,że zaczynały mieć niedowagę:/ babcia i jej siostry i ich córki- także ja to się obawiam,że będę wyglądać jak kościotrup po ciąży:/ Ale to chyba lepiej niż mieć 20 kg seksapilu za dużo:) O ile jeszcze żal mi tych dziewczyn co przytyły i nie mogą schudnąć o tyle już nie rozumiem, czemu dlaczego np nie mogą umyć włosów, już nie mówię,żeby je układały, ale z takimi tłustymi? a fe

Gość diabl123
mam wrażenie że większość wypowiadających sie w temacie ma taki sam problem jak koleżanka autorki wątku, dlatego jest tak atakowana. Nie rozumiem jak będąc fajną laską przed ciążą, później można sie zapuścić...?! Nadwaga jest straszna.

Gość marzena marzena
:P:P:P:P:P oj czepiasz się jej to jej sprawa a nie twoja a co do przybierania na wadze to ja poznałam dziewczyne która w ciąży podwoiła swoją wagę(z 60kg do 120) a w 3 miesiące po już było jak przed ciążą Chyba nie myslisz, ze wierzymy iż dana kobieta wygladala jak przed ciaza! Rozstepy, nadmiar skory--- to nie znika ot tak...:O

ja też w ciaży przytyłam 40 kg , i przez pół roku , pomimo że jadłam tylko gotowane mięso i warzywa , piłam litry wody i nie jadłam słodyczy oraz pozostrałych tłuszczów schudłam tylko 10 kg , półł roku po porodzie wyglądałam jakbym była w ciaży , ludzie mnie przepuszczali w kolejce ... Mi powrót do figury sprzed ciąży zajął 2 lata . Teraz inwestuję w siebie i pilnuję się 100 razy bardziej niż przed ciążą - nie chcę znowu przeżywać tego co po porodzie. Nie jest powiedziane autorko , że Twoja kolezanka sie też nie zmobiluzje i jeszcze zaskoczy wszystkich swoim wygladem .