Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiembojestemniesmiala

jak bardzo delikatnie zasugerować facetowi, że mi się podoba?

Polecane posty

Witam, Przyjaźnimy się od dawna, bardzo mi się podoba, jednak jestem przekonana, że on o tym nie wie. Mam podejrzenia, że możliwe, że też coś do mnie czuje, jednak jest zbyt nieśmiały/zbyt przekonany, że i tak nie ma u mnie szans. Jak delikatnie pokazać mu, że mi się podoba, jednak w taki sposób, że jeśli on by nie zareagował, nic by się między nami nie zmieniło... nie straciłabym przyjaźni, która między nami jest i nie wyszłabym na idiotkę.

To bardzo cięzkie, trzeba to zrobic bardzo delikatnie, bo to przeciez mezczyzni maja nas zdobywac, mysle ze usmiech duzo zdziala :)

My jesteśmy przyjaciółmi, widzimy się raz w tygodniu minimum i śmiejemy się do siebie jak porąbani :). Rozmawiamy o wszystkim (oprócz tego, że się w nim kocham) itd. Naprawdę nie wiem, jak się zachować. Jakiś delikatny, z lekka dwuznaczy, ale nie do końca, dotyk? Jakieś niby szukanie sobie wygodnej pozycji przy oglądaniu filmu na kanapie, która skończy się wygodną pozycją w bliskim kontakcie z jego kolanami/ramieniem? Komplementowanie go, ale przy jakimś innym kontekście (nie pt "że mi się podobasz", ale "na pewno dasz sobie radę w tej sytuacji bo to i tamto..."? Nie wiem!!!!

Gość Ave Cesar
Ja bym proponował ująć go za dłoń i popatrzyć w oczy. Jest takie spojrzenie zwane w psychologii "kopulacyjnym". Na bank każdy facet zrozumie :)

Ave Cesar - doskonałe ! :D Poprawiłeś mi humor na kolejny tydzień :D dziękuję.

Albo poprostu przebywaj z nim jak najwiecej czasu, tylko nie badz nadmiernie dostepna !!!