Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala988

Da się zapomnieć i wyleczyć z eks....?

Polecane posty

Gość ala988

Jak to jest?Byliśmy razem ponad dwa lata rozpadło się....ja się spotykam z kimś innym on również a ciąglę mnie to męczy , zbyt dużo rzeczy mi się z nim kojarzy....i wiem że ona ma tak samo....eh

Gość ala988
Ktos przechodził cos podobnego?

Gość Ave Cesar
Nie. Jesteś pierwsza :)

Hihi, droga Alu - masz nowego partnera, zatrzymaj się na nim. Zamknij ten rozdział dla swojego dobra 🖐️

Gość ala988
Próbuje się skupić na tym z którym się spotykam jest mi z nim fajnie,rozumiemy się,miło spędzamy czas ale on jedzie do domu,ja zostaje sama i dopadają mnie mysli o tym co było

Gość ala988
I tak just od dłuższego czasu, w końcu mam już tego dość.Staram się skupić na przyszłości nie przeszłości próbuje być ciągle zajeta zeby o tym nie myslec ale nie radze sobie juz z tym.

Hmmm... a Ty pewnie wolałabyś przywiązać go do kaloryfera, żeby tylko był i urozmaicał Ci czas ? :D

Gość ala988
Z tym jeszcze nie jestem spotykamy się tylko. A z byłym ogólnie miał trudny charakter ale punktem zapalnym było to jak żona jednego z moich pracowników wpadła do mojego eks do domu i narobiła poruty ze ja mam z nim romans że on tego nie widzi itp. Przyjechał do mnie równie z wielką awantura ale ok wytłumaczyłam a nawet udowodniłam mu że coś takiego nie miało miejsca a on uwierzył obcej kobiecie a nie komuś z kim zył ponad dwa lata.

Gość ala988
Miałam do niego o to wielki żal ale z czasem to mineło zaczeliśmy znów się spotykać.Ale ciągle pojawiały się jakieś nowe oskarżenia,problemy ,pretensje i doszliśmy do wniosku że mimo uczucia nie potrafimy razem życ,nie potrafimy się dogadac.

Gość ala988
I tak się rozpadło...a on ciągle siedzi w mojej głowie...

Gość ala988
Chociaż wy napiszcie coś co podniesie mnie na duchu..

Gość ja ci radzę kochankę
da się, ale wymaga czasu. zależy jak bardzo go kochałaś. u mnie wstępne zapominanie trwało kilka lat

Gość sweetescape
Wiem o czym mówisz,bo miałam tak samo. Przede wszystkim musisz się określić,z którym facetem wolisz być,ale tak szczerze. Jeśli z byłym to przeanalizuj czy masz jeszcze jakieś szanse byście byli znów razem. Jeśli wolisz byłego to zerwij z teraźniejszym,bo ranisz i jego i sama siebie i albo wróć do tamtego albo po prostu chwilowo odpocznij od związków-to pozwoli ci na trzeźwe spojrzenie na sytuację. A jeśli wolisz tego z którym jesteś a do byłego masz zwykły sentyment to nie walcz z tym tylko pogódź się,bo tak to już jest,że coś się kończy i zostają wspomnienia. i pod żadnym pozorem nie jedź na 2 fronty,bo to obróci się przeciwko Tobie,głównie pod względem psychiki.

"Na duchu" winien Cię "podnosić" nowy partner bo ten wcześniejszy tego nie robił, mimo Twoich zabiegów. Skończ z przeszłością. Złudzenia i budowanie ołtarzy eks, to strata czasu 🖐️

Gość Ajerkoniak1
Ja rozstałam sie ze swoim eks ponad3lata temu i chociaż teraz jestem mężatką (on też ma już żone i dziecko)to dalej o nim myśle ale rzadko,no chyba że zobacze go gdzieś przypadkiem wtedy tamte wspomnienia wracają i jakoś mi smutno..zamknęłam tamten rozdział juz dawno,ale czasem dopada mnie nostalgia:)

Gość ala988
Po rozstaniu byłam dość długo sama z nikim się nie spotykałam tzn z żadnym facetem teraz może dopiero od dwóch miesiecy spotykam się z kimś nowym i mam wrażenie że te wspomnienia coraz częściej teraz wracają, że nie świadomie ale porównuje obecnego do byłego a wiem że tak nie powinno być. A z eksem hm jakieś delikatne uczucie może ale bardziej chyba brak tego do czego byłam przyzwyczajona ,sentyment.Zbliżają się świeta i mysle jak to było jak spedzaliuśmy je razem zamiast pomyśleć o tym że to będą pierwsze święta z kimś nowym;(

Gość sweetescape
A ten były facet ma z tobą jakiś kontakt? Ma kogoś?

Gość ala988
Mamy kontakt jesteśmy z jednej miejsowosci a poza tym to kolega mojego brata.On też z kimś się spotyka ale wiem że wspomnienia tez go męczą dzwonił i opowiadał ze z ta nową jest fajnie itp ale myśli o mnie o tym jak nam było dobrze co przezylismy razem itp

Gość ala988
Takie telefony i myśli to jest wręcz katowanie samej siebie.