Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonitttaaa

do mam lezacych - co robicie??

Polecane posty

Gość bonitttaaa

okazalo sie ze musze lezec do konca ciazy w lozku :( dziewcztny ktore macie podobny problem co robicie?? co mozna robic?? bo juz mnie to dobija :( uwielbiam czytac ksiazki ale szczerze juz powoli nie mofe sie na nie patrzec bo ile mozna czytac?? to samo z krzyzowkami... w tv nic nie ma ciekawego:( jak wy sobie zajmujecie czas?? czym?? macie jakies dla mnie propozycje??

w mojej niestetz leżącej ciaży uzależniłam się od kafeterii :o

Próbowałam szyć i szydełkować, ale szybko puchły mi i cierpły ręce i musiałam odpuścić. Jeśli miałam jak się położyć przy kompie, to oglądałam filmy albo szukałam wyprawki (raczej przeglądałam tylko) na allegro. Gadałam na forum. Laptop to zbawienie, możesz sobie wziąć do łóżka stoliczek taki śniadaniowy i już po problemie, nawet wygodnie poleżysz. Czytałam do oporu, może trafisz akurat na dobrego autora którego nie znałaś i się wciągniesz? Czasem transportowali mnie do mamy, tam większy ruch, tv i trochę mniej się nudziłam. Dodatkowo głównie z nudów objadałam się, ale tego zdecydowanie nie polecam...

Gość _Wisienka z pestką_
Czytałam, czytałam i jeszcze raz czytałam ksiązki, pochlaniałam jedna za drugą teraz straaasznie mi tego brakuje bo moje 15 miesieczne dziecko jest mega absorbujące i nie mam czasu na ksiązki

czytałam, oglądałam tv, uzależniłam się od kafe, robiłam na drutach, jeździłam po szpitalach :D da się przetrwać

No właśnie u mnie kafe też króluje chociaż od niedawna. A tak to czytanie,tv. Jakoś już tak ciągnę chyba 4 miesiąc nie licząc tego że w międzyczasie zaliczyłam 3 x szpital.