Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cowasmojnick

nienawidze swojej matki. czy moge na policji zglosic, ze

Polecane posty

Gość cowasmojnick

dawala mi alkohol? jestem nieletnia, a w sobote wieczorem dała mi pół piwa wypić. kiedys tam dala mi tez wino do obiadu. z tego co wiem to jest mocno karalne. czy jak to zglosze to pojdzie siedziec? nienawidze jej i chce zeby sobie zniknela!

Gość bierz sie za innego
matka pójdzie siedziec, za co bedziesz życ ?

Gość cowasmojnick
jak to za co? za to samo co do tej pory. moja matka nie pracuje, tylko tata!

Gość bierz sie za innego
i tak nic z tym nie zrobia i nie pojdzie siedziec za taka bzdure , tylko pograzysz sie w waszym konflikcie :O jak ci tak zle to sie wyprowadz

Gość cowasmojnick
dobra. potem sie zglosze. konkretne pytanie i konkretna odpowiedz. czy moge isc na policje i powiedziec, ze mi matka daje alkohol? jest takie prawo? czy mnie wysmieja, albo powiedza, ze nie mam dowodow i nic z tym nie zrobie?

Gość cowasmojnick
ona mi nie pozwoli sie wyprowadzic! jak tylko na noc do domu nie wroce to paniki dostaje glupia, a co dopiero wyprowadzka na stale

Gość bierz sie za innego
trudno musisz wytrzymac do 18 ile ci brakuje?

Gość cowasmojnick
to nie jest prowo. naprawde mam dosyc mojej matki! czasami mnie nachodzi i kombinuje jak sie jej pozbyc z mojego zycia. rozne rzeczy mi przychodza do glowy!

Gość cowasmojnick
2 lata mi brakuje, a kazdy dzien z nia to koszmar

Gość Aniolek w kropki
Nie pójdzie siedzieć, za to wiecznie będzie sie wam we wszystko wpierdalać opieka spoleczna, dają znać do Twojej szkoły, może będzie sprawa w sądzie i przydzielą wam kuratora który utrudni Ci życie bo w końcu moglaś wylać tą wódę, nie musiałaś pić :p itd...

Gość bierz sie za innego
no to spedzaj z nia jak najmniej czasu, idz do kolezanki, chłopaka, do biblioteki albo zamykaj sie z pokoju

Gość rzuć na nią klątwę, jeśli
potrafisz ale uprzedzam, że to nie jest łatwe.

Gość cowasmojnick
haha jak ona mnie nie chce wypuszczac tak o. nie mam jak sie stad wyrwac na impreze czy do chlopaka. to jakis koszmar

Gość bierz sie za innego
co to znaczy nie chce cie wypuszczac? barykaduje ci drzwi ? wychodzisz i juz jesli ojciec ci pozawala

cowasmojnick dobra. potem sie zglosze. konkretne pytanie i konkretna odpowiedz. czy moge isc na policje i powiedziec, ze mi matka daje alkohol? jest takie prawo? czy mnie wysmieja, albo powiedza, ze nie mam dowodow i nic z tym nie zrobie? rodzice w tym kraju to chodzące święte gówna- wolno im rzucać nożem, znęcać się psychicznie, stanowić zagrożenie i nic tym śmieciom polskie śmieci nie zrobią. ten psychiczny naród kocha patologię, ale spokojnie... czasami dostają za swoje :) :p

Gość cowasmojnick
najgorsze jest to jej zrzędzenie i to, ze nie pracuje, a mnie i brata zmusza do ciezkich prac domowych. przeciez to chore. ojciec pracuje, my mamy szkole, to ona sie powinna domem zajmowac, a nie nas tym obarczac. cala sobote musimy z bratem sprzatac caly dom. kaze mi psa wyprowadzac do lasu. jak to nie ja chcialam tego psa, a i mamy przecież podwórko. nigdy nie pozwoliła mi isc na prawdziwa impreze. wszyscy moi znajomi chodza na imprezy, tylko nie ja. ja zawsze, ale to zawsze musze byc o 22 w domu. tylko w zeszlego sylwestra mi pozwoliła do kolezanki isc gdzie zaraz po polnocy musial tata po mnie przyjechac. zawieźć tez musial. obciach kompletny. teraz byla 18nastka kolezanki to mnie nie puscila, a nie pojde na impreze i nie wyjde o 21, bo mi matka kaze. horror jakis! ciagle sie awanturuje i wydziera o cos jak sie spoznie, albo nie posprzatam, albo 1 dostane!

Gość cowasmojnick
a najlepsze z tego wszystkiego jest to, ze mi lekcje sprawdza. mamy wirtualne dzienniczki i tam tez nauczyciele wprowadzaja prace domowe, to ona dzien w dzien mi w zeszytach szpera i sprawdza czy odrobiłam. nic nie mam z tego zycia. zero luzu :(

Gość bierz sie za innego
twoja matka jest nieszczesliwa kobieta,i pewnie dlatego wyzywa sie na tobie, zrozumiesz jak bedziesz w jej wieku starzenie sie i brak atrakcyjnosci zle wpływa na psychike zeby cie urodzic poswiecila swoja figure, maz zaczal ja olewac

módl się o jej śmierć, może kiedyś podziała... 🖐️

Gość sdfghasdfghasdfghasdf
tak mozesz zglosic i na pewno to matka potrzsnie i nie pytaj sie na kafeterrii bo tu mnostwo gliupich ludzi a ty masz glowe na karku i wiesz co robic http://www.youtube.com/watch?v=D5nb31kinJI

Gość idz na ta policje
i im powiedz co sie dzieje w domu ubaw będą mieli po pachy tylko uważaj zeby sie nie posikali ;)

mozesz i powinnas isc na policje z tym nie zwracaj uwagi na ludzi dla ktorych normalne gdy tata wsdaza penisa dziecku co za prymitywny kraj w stanac to jest to zlamanie prawa i bardzo powazne

niewazne czy bedziesz miala problemy ze zlem sie walczy mnie sie wydaje ze to dobrze twej matce zrobi

A mi to wygląda tak, że autorka chętnie wypiła to piwo i wypiłaby też drugie i trzecie...ale mamusia podpadła bo nie pozwala na wszystko więc wyżywa sie chociaż na necie żeby sobie ulżyć :p

Gość mistrzcietejriposty
mieszkasz w domu z zasadami...matka chce was nauczyc prac domowych zebyscie w zyciu byli samodzielni...sprawdza ci zeszyty bo widocznie mialas jakies problemy w szkole....masz dopiero 16 lat i nie mozesz zyc jak dorosla...zobaczysz co ona przezywa z toba jak sama bedziesz matka...wtedy ja zrozumiesz.....ojciec trzyma jej strone ,bo zgadza sie z jej zdaniem...uwazam ze nie umiesz rozmawiac z mama....stawiasz sie i pyszczysz i ja wkurzasz...dlatego ciagle slyszysz nie....