Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniska14

bol przy oddawaniu moczu

Polecane posty

Gość moniska14

Od 3 dni mam problemy z pęcherzem. Co 15 minut musze byc w toalecie. I od tych 3 dni biorę Urosal. Zmniejszył on tylko czestotliwość chodzenia do toalety. Ból jest nadal. Do tego wczoraj doszła gorączka, bóle w okolicy ledzwiowej i ból głowy. Byłam u lekarza, ale brakuje mi jednego odcinku z Zusu, który bede miała u siebie dopiero po dlugim weekendzie. Nie zostałam przyjeta. Lepiej sie wykonczyc. Pomozcie, bo juz nie wiem co o tym myslec...

Gość Anita_Kop.
No kurczę, to słabo. A prywatnie Cię nie przyjmą? No bo bez recepty jeszcze możesz.. jakieś nasiadówki ziołowe, Panadol, Nospę, ProUro, pij dużo wody z cytryną, ogrzewaj podbrzusze, często oddawaj moczu. Nic więcej mi do głowy nie przychodzi.

Gość aaaa5435
Dlaczego nie zostałaś przyjęta? Przecież jak się nie ma tego papieru, to się płaci, a potem przychodzisz z tym odcinkiem (chyba do tygodnia) i ci oddają. Tylko recepty będziesz miała pełnopłatne, ale jak boli to trudno. Zmień przychodnię, jeśli ci tego nie powiedzieli.

Gość moniska14
Nasiadówki były, cały czas pije przegotowana wode z sokiem z cytryny. Bez zmian. Kobieta w rejestracji nie była kontaktowa. Skonczylo sie awanturą. To jest przychodnia studencka wiec duzego wyboru nie mam. Sprobuje jutro do przychodni obok swojego domu, moze przyjma na kase. Do toalety chodzę średnio co 30 minut, ale bol przy oddawaniu moczu, jest tak straszny, ze łzy same się cisną do oczu. W aptece farmaceutka powiedziala, ze urasol jest najsilniejszym lekiem ze wszytskich sprzedawanych bez recepty i ze nie ma sansu dawanie mi czegos slabszego.

Gość fartew4
Skoro tak cierpisz, to może jednak powinnaś pójść na dyżur do przychodni?