Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość demi more

bardzo mnie skrzywdził - chcę poznać czyjąś opinię na ten temat

Polecane posty

Gość demi more

Jakiś czas temu byłam w ciąży z mężczyzną, z którym jestem kilka lat. Nastąpił poród przedwczesny, straciłam dziecko byłam kilka dni w szpitalu. Niedawno dowiedziałam się, że mój facet właśnie wtedy gdy byłam jeszcze w szpitalu bawił się na imprezie w klubie. Pojechał odemnie na imprezkę. Dowiedziałam się też, że imprezował częściej tzn. byliśmy razem w domu, ja kładłam się spać a on niby jechał do siebie, w rzeczywistości jechał gdzie indziej. Zapytałam się czy to prawda - wyparł się, twierdząc, że ludzie mnie kłamią by nas skłócić. Uwierzyłam dopiero gdy po raz kolejny usłyszałam to samo od osoby, która na pewno by mnie nie okłamała. Zawsze widywany był sam, bez żadnych kobiet. Ale nie sądzę, by był tam posłuchać muzyki. Pewnie tylko patrzył by jakąś "wyhaczyć". Zabolałao mnie to.

Usłyszałaś to od osoby, która na pewno cię nie okłamie. Czyli uważasz, że twój partner nie dość, że kłamie to jeszcze sam się bawi (nie mówiąc ci o tym) i planuje cię zdradzić. Ciekawa sytuacja.Może zastanów się nad swoimi podejrzeniami. Porozmawiaj z nim, zapytaj o powody. Skoro nie bawi się w towarzystwie żadnej kobiety to może ma jakiś sensowne wytłumaczenie (np.ty nie lubisz klubów albo konkretnej muzyki). Łatwo komuś coś zarzucić, trudniej udowodnić.

Gość moze poprostu musial sie zrela
ksowac odstresowac moze ta sytacja tez go przerosla..wiem, ze to zadne wtlumaczenie, ale moze on jeszcze nie dojrzal do powaznego zwiazku..