Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Farbuujaca

Dobra farba do brazowych wlosow

Polecane posty

Gość Farbuujaca

Szukam dobrej farby do wlosow brazowych, jakis fajny odcien zeby byl. Moze polecicie mi jakas?

Gość Farbuujaca
Ja mam takie raczej ciemne. A chce je tak odswiezyc,dodac im blasku.

Gość polifarb cieszyn
Decoral

Najlepiej PRO SALON w internecie można kupić, a na półkach sklepowych Garnier. I teraz pytanie, czy chcesz iść w rudości. Jak tak, to możesz wziąć mahoniowy jasny brąz (i tak wyjdzie ciemny z wodą 3%), będzie błyszczeć, albo czekolada, ale nie ciemna, tytoń, ale będzie bardzo ciemny, a ciemny brąz czarny wyjdzie. Orzechowy brąz będzie średnio ciemny i rozświetli, ale nie nada rudości

Gość Kredkaaaaaa
Ja wczoraj zafarbowalam wlosy z firmy LONDA "Mokka brąz".Musialam az 2 farb uzyc i nie pokryla mi ta farba super wlosow bo jak dzis popatrzylam na wlosy do jasnego swiatla to widac jak bym miala...paasemka:/

Gość Farbuujaca
Moze zdecyduje sie na ten mahoniowy jasny braz.dziekuje ci za pomoc.

Gość Farbuujaca
Vampire a ty jestes fryzjerka?

Gość Farbuujaca
Intensywny mowisz? Byleby nie byl za czerwony.

Cokolwiek nie wybierzesz pamiętaj, że odcień na włosach zawsze wyjdzie ciemniejszy niż ten na opakowaniu. Moje włosy są ciemnobrązowe (z rudym połyskiem).Jakiegokolwiek szamponu nie używałam, zawsze wychodziły prawie czarne. Teraz sięgnęłam po ciemny blond i dopiero on wyszedł mi na głowie jak naturalny kolor.

Gość Farbuujaca
Ciemny blond? Sama nie wiem. Mi tez ciagle wychodza ciemne wlosy ale nie jestem przekonana do tego blondu. I jaki ci wyszedl ten kolor? Ladny?

Gość Kredkaaaaaa
Vampire Bloood - sama farbuje wlosy! Trzymalam okolo 40-50 min jak pisze na opakowaniu! Nie wiem dlaczego mam przeswity bo dawno farbowalam wlosy i mialam jasny braz .Sadzilam,ze ciemny braz pokryje wszystkie wlosy a tu taki zooooonk ;/ Tak poza tym to zastanawiam sie czy czasem nie zafarbowac wlosow ( ale to juz musiala by mi zrobic fryzjerka) na kolor oberżyny:D Podobaja mi sie rude wlosy,takie jasne,.slicznie wyglada tan kolor wloow:D Moje kolezanki taki maja ale ja sie boje....bardzo odwazny kolor:P

Gość Kredkaaaaaa
PS.Kiedys mialam bardzo jasny blond i chciaam przyciemnic wlosy...kupilam ciemny blond i wyszly mi ciemne wlosy! By;am w szoku ale na dobre mi to wyszlo bo lepiej w ciemnych wygladam:D