Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszka699

Biały wodnisty śluz zamiast okresu

Polecane posty

Hej. Dziewczyny spóźnia się mi okres a zamiast niego mam biała wydzieline. Czy miała którąś tak?

To o czy piszesz sugeruje ciązę. U mnie taki obfity mleczno biały, czasami półprzeźroczysty śluz wystąpił właśnie zamiast okresu... Po 10 dniach opóźnienia zrobiłąm test...i okazała się że jestem w ciązy Tak więc lepiej zrób ten test. Jeśli wyjdzie negatywy, to przyczyną moga być również zaburzenia hormonalne, które będziesz musiała skonsultować z lekarzem. Życzę powodzenia i pozdrawiam. To jest cytat z innej strony

Nieznajoma.... U mnie spóźniający się okres to nic dziwnego od roku staramy się z mężem o dziecko. Niestety bezskutecznie. :( jestem ciągle pod opieką lekarza.

Gość Uppp
Up up up

Gość fruzia777777
Jak długo spóźnia Ci się ten okres?

Gość MalinowaKrolewna...
Autorka... Ja mam podobnie :) okres powinnam miec 29.10 a do tej pory nie ma a zamiast tego wlasie mam biala,mleczna gesciejsza wydzieline... I wlasnie zastanawiam sie czy to moze byc ciaza??

ja karmię piersią okres jeszcze nie powrócił zamiast tego ta biała wydzielina i to nie jest objaw ciąży(być moze w niektórych przypadkach takale nie we wszystkich oczywiście) w ciąży nie jestem wynik hcg we krwi < 0,10 a biały śluz jest....

Spóźnia mi się ponad tydzień. Po ciąży to może być spowodowane wahaniami hormonów ale w moim przypadku jestem pod stała kontrolą lekarza. Bo jak wspominałam staramy się o ciążę.

Gość agula8
jesli towarzyszą temu inne objawy np. swędzenie czy pieczenie to stawiałabym na infekcję-wtedy najlepiej zacząć od lactovaginalu na noc i ewentualnie clotrimazolu. A jeśli chodzi o ciążę to u mnie też była taka wydzielina ale trochę póżniej niż w pierwszym miesiącu-choć to pewnie bardzo indywidualna sprawa. No chyba że w staraniach o dziecko bierzesz hormony-wtedy tu szukałabym moze przyczyn.Powodzenia

Nie biorę żadnych leków hormonalnych, bo jak to mówi moja lekarka jest z nimi wszystko w porządku. A co do innych objawów to też nie mam. :( u mnie już tak czasem bywa niestety. :(

Gość kkkk23
Hej:) Mnie ostatnio spóźnił się okres 7 dni, a dodam, ze mam regularny co 28 dni i tez mialam wodnisty śluz, ale zaraz po tym dostalam okresu, takze moga to byc zaburzenia hormonalne:)pozdrawiam