Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydliwa dziewucha

Nie chcą mi zapłacić za pracę. Czy będzie bardzo wstyd jak wyślę matkę do szefa?

Polecane posty

Gość wstydliwa dziewucha

Mam 19 lat. Pracowałam kilka dni ale szef nie chce mi wypłacić pieniedzy bo powiedział ze za krótko pracowałam. Nie miałam umowy, pracowałam na czarno. Ja jestem bardzo wstydliwa. Czy jeśli wyślę matke żeby odebrała pieniądze to będzie bardzo głupio?

Głupio to jest komuś nie zapłacić :o moim zdaniem powinnaś wykorzystać wszelkie możliwości uzyskania zapłaty, mamę też :)

Gość nie bedzie wstyd
oszustom nie darowac, niech mama idzie jak ty nie masz werwy i odwagi by wywalczyc swoje

zależy jaką masz mame , jesli to silna kobieta z pazurem która go opieerdoli to ją wyślij jak najbardziej a jesli to biedna kobieta to lepiej jakichś kolesi na niego naślij

Gość wstydliwa dziewucha
Chodzi o to że sama nic nie osiągnę bo wstydliwa jestem i wiem ze nie bedę umiała się dochodzić swojego.

Gość wstydliwa dziewucha
Mama bez problemu mu nagada żeby zapłacił ale jednak mi głupio ze wyjdę na taka idiotke co sama nie potrafi walczyc o swoje.

Gość Kasia...............
zanim wyslesz mame sama sprobuj raz jeszcze. Idz do (bylego) pracodawcy i twardo mu powiedz, ze jesli nie dostaniesz naleznych Ci pieniedzy, to zglosisz sprawe w Inspecji Pracy. Zatrudnianie na czarno jest karalne. Chyba, ze sama korzystasz teraz z zasilku dla bezrobotnych? W tej sytuacji pracodawca jest kryty. Oboje popelniliscie przestepstwo.

Gość Odpowiem śpiewająco...
Czy mama całe życie będzie o Ciebie walczyć? Kiedyś mamy zabraknie, a ty zostaniesz sama i kto za ciebie zawalczy? Pewnie i tak to nic nie ma. Co najwyżej możesz pracodawce podać anonimowo do us ... :o za nielegalne zatrudnienie i nie odprowadzanie zusu itp.

Gość triplet
poproś bramkarzy z dyskotrzasków o skromną przysługę :)

Gość Tylko bo PUPu chodziły
A nie ma kolegów którzy wsadzą cwelowi jaja w dziadka do orzechów i trochę je pogruchają?