Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzoskwinka27

jaki laptop-poradzcie prosze

Polecane posty

Gość Brzoskwinka27

Witam wysiadł mi laptop ( miałam Asusa ), jest do nie naprawienia, klekła głowna płyta :-( Nie znam sie na tym sprzecie w ogóle dlatego bardzo proszę Was o rade. laptop mi głownie słuzy do "zabawy": sprawdzanie poczty, wchodzenie na stronki, ogladanie filmów. Myslałam nad takim malym Samsungiem ( zeby na jakis wyjazd mozna go było zabrac, mysle ze jesli chodzi o wielkośc to spokojnie by mi wystarczył ale kompletnie nie wiem czy to co ma w środku am jakiś sens... http://www.ceneo.pl/12237751 Nie upieram sie przy nim, chce kupic coś fajnego, cena...do 2500 Poradzcie mi posze

Gość sens moze i ma
do czytania kafe spokojnie wystarczy:P filmy tez ale jakbys chciala podlaczac kablem do tv to full HD 1080p nie pojdzie plynnie max to 720p

Gość kocham witkaca
ja mam samsunga nc10, już 4 rok,i póki co działa bezawaryjnie :) jedyne problemy jakie miałam były z winy windowsa. poza tym jest maly, lekki i mieści się w torebce (tak, wiem, że to nie są najważniejsze kryteria... ale dla mnie to ma znaczenie) ;) a i bateria trzyma ok. 6h więc spokojnie na cały dzień zajęć go zabieram i nie ma problemu z ładowaniem :)

Gość Brzoskwinka27
Dziekuje za rady,chyba sie jednak zdecyduje na tego samsunga:-) Słyszalam dzis w Media ze laptopy maja isc do góry prawie o 100% bo w Tajlandi jakąś fabrykę oprogramowania ( czy cos w tym stylu) zalało:-/

Gość Odpowiem śpiewająco...
samsung to nie jest dobra firma, tanie badziewia ... najlepiej asus, dell, toschiba .

3 lata gwarancji w następnym dniu roboczym najlepiej z firmy dell np z serii latitute może być i tablet uwaga są małe bo 12".

Gość Brzoskwinka27
Powiem, tak, bardzo was prosze jak cos polecacie t wklejcie mi od razu linka co..jaki model dokładnie bo samo deel, asus..nie wiem czego mam szukac...wspominałam ze jestem blondynką:-)?? Wazne zeby był mały...i ładny heheh no jak dla baby:)

Kloce 15" czy 17" są ciężkie i duże nie mieszczą się też w damskiej torebce :), a filigranowa kobieta ma zawsze problem bo wygląda jak wielbłąd dromader objuczony na handel z torbą z laptopem torebką itp. :D

Wole raz na miesiąc przenieść te 2 cale wiecej z salonu do sypialni niz przez nastepne 5 lat wkurwiac sie patrząc na mały ekranik i klikac w małą klawiaturke i mały taczpadzik, a do internetu w trasie jest smartfon! a ten samsung to stara technologia, brak usb3, mały ekran słaby procek tylko jeden rdzen, i kiepska karta graficzna,kiepski czas na bateri. jak juz to szukaj czegos z procesoren intel i3 (Core i3-2310M albo Core i3-2330M. Bedziesz miała pewnośc ze to nie jest staroc!

jak ma to byc jedyny komp w domu to nie bież małego bo bedziesz żałowac

Gość Brzoskwinka27
Notebook TOSHIBA Satellite C660-1UJ PSC1LE-00K00DPL

Gość latpopk
Ja bmam dell latitude d610. Mały i wygodny i tani kupiłam go za nieciały tysiąc. I chodzi bardzo dobrze. Jedyny jak dla mnie minus to brak wpudowanej kamerki i mikrofonu, ale Ty możesz kupić sobie nowszy model. Jednak ogólnie polecam tę serię skoro ja ze słabszego jestem bardzo zadowolona to jak kupisz coś droższego to pewnie będzie Ci jeszcze lepiej służył:)

sony robi bardzo ładne noteboki ale sa drogie i były kiedys bardzo zawodne, teraz niewiem moze sie poprawili

Gość Brzoskwinka27
znalazłam jeszcze takiego Asusa- Asus K53SJ-SX017V W7HP albo faktycznie ten Samsung - Samsung RV520 (NP-RV520-A02PL) teraz sie waham tylko pomiędzy tymi dwoma

funnky dobry wybór tylko to jest 17cali autorka szuka czegos mniejszego mysle ze 15cali jest optymalne jak chce sie gdzies chodzic z kaptopem albo trzymac go na kolanach