Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzoskwinka27

jaki laptop-poradzcie prosze

Polecane posty

no fakt ja szukałam większego dość dużo przy nim siedzę więc nie chciałam takiego małego

Gość Brzoskwinka27
noo 15 calowy jest dla mnie w sam raz a nawet 14 byłaby Ok :-/ sony vaio super ale cena 3000 to dośc sporo teraz dla mnie :-(

te 2 lapki co podałas sa bardzo podobne jesli chodzi o bebechy. ja wybrałbym samsunga bo fajniej wygląda i dodatkowo jego cena spadła a asus podrożał w ostatnim czasie (: Te 2 laptopy są fajne zobacz jeszcze ten tez podobny moze nawet ciut lepszy jak dla mnie bo dobra gwarancja w dell jest bardzo dobra ale mysle ze bożesz cos wybrac z tych trzech.

Gość Brzoskwinka27
motumbo- a mozesz podac linka do tego della o którym piszesz???

Gość Brzoskwinka27
motumbo- no to chyba faktycznie zdecydowałabym sie na tego deel'a ale na ceneo i wszedzie jest tylko dosteny w sieci z Gdańska i Gdyni , kurde a ja ze ślaska:-/ popytam jutro u nas w media, wszelkich Avansach i innych Rtv euro moze sprowadza jak ni bede mieli. Dziekuje za rady !!!!!!!

Dell generalnie sprzedaje tylko na swojej stronie do innych sklepów czasami daje starsze modele, i trzeba dokładnie czytac bo wygląd moze miec taki sam ale w srodku maja np. starsze procesory. jak znajdziesz della w innym sklepie to sprawdz czy to seria Inspiron 15 (N5110) starsza była (N5010) i była gorsza wiec uważaj. narazie powodzenia

Gość Brzoskwinka27
Kupiłam Samsunga NP 300 V5A S02PL za 2400 ,decyzja zapadła. Mam nadzieje ze nie bede załowac. Dziekuje Wam za rady !!

Gość gość
sony vaio ;) super komputer, bardzo ładny, do takich drobnych rzeczy jak sprawdzanie poczty, pisanie prac zaliczeniowych w sam raz ;)

Gość gość
Ja mam HP 650 i jestem zadowolona. Używam go głównie do przeglądania internetu oraz obsługi prostych programów jak word czy excel, więc dla mnie jest wystarczający. Kupowałam go całkiem niedawno na jpkomputery.pl w przyzwoitej cenie :)

Gość gość
Ja polecam laptopa plebis.eu jak dla mnie to najlepszy wybór.

Gość gość
Za 2500 nie kupisz ani macbooka ani dobrego samsunga. Zostają ścierwa typu toshiba, asus, acer, msi itd.