Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lubie siebie.

Czy ktoś zaopiekuje się 22 letnią atrakcyjną mamą 10cio miesięcznego chłopczyka?

Polecane posty

Gość Obersturmbannfhrer
Znajdziesz jakiegoś frajera na pewno.

Gość Ridżż
W zyciu nie związałbym sie z dziewczyną ktora przez trzy lata była z pijakiem i ćpunem. Akurat fakt posiadania dziecka nie były dla mnie duzym problemem ale kobiety po patologicznych związkach mnie nie interesują. Jesli była z nim tyle lat to znaczy ze jej taki typ faceta odpowiadał i ma siano we łbie

Gość knmolkm
Wszyscy jesteście tacy piękni, i idealni? Kto wam dał prawo do osądzania tej dziewczyny. Anonimowość?

Ridżż - i prawie o to mi chodzilo ... podobalo sie jej a teraz szuka osoby poukladanej ... teraz zainteresowalby ja nawet facet z ktorego sie wczesniej smiala np w szkole ...

Gość Lubie siebie.
Co was to tak drazni ze pragne milosci. Kase mam,dzidzia zadbana,wiec nie mam zadnych wyrzutow. Szukacie dziury w calym. A wy wstretne malpy zlosliwe jestescie ze zgryzoty bo same macie rowalone zycie.

Gość afasfasfasfasf
Lubie siebie. To ja Ci ją chcę zaoferować a Ty mnie ignorujesz :(

Gość nutlela
Szukacie dziury w calym. A wy wstretne malpy zlosliwe jestescie ze zgryzoty bo same macie rowalone zycie Myślisz że każdy kto pisze prawdę jest złośliwy? Nikt normalny nie weźmie baby z dzieckiem. Chyba że jakiś desperat. Poza tym, kto ma rozwalone życie, ten ma :D

Gość masz rente i alimenty z fundus
zu zapewne max 500 zł.Jak widzisz dalej swoje zycie?Z ojcem dziecka rozstałaś się pewnie po urodzeniu dziecka.Czyli jakieś max 9 miesięcy temu.MOże poukładaj najpierw zycie , bo żaden książe na białym koniu tego nie zrobi za ciebie.To tylko drobna rada.

Gość Ridżż
Juz pomijam fakt patologicznych genow przekazanych dziecku. Roznie ludziom sie uklada w zyciu i wcale nie odrzucam samotnych matek bo czesto sa to kobiety zdradzone, oszukane przez facetow ktorym ufały i mają spieprzone zycie. Ale jak panienka bawi sie z menelstwem i po wpadce szuka spokojnego i ułożonego "opiekuna" to akurat znaczy dla mnie mniej niz zero

Mnie nie drazni to ze pragniesz milosci ... tylko potwierdzam swoja teorie o ktorej mowie od paru ladnych lat (Sam imprezowalem i duzo pilem (nawet 2-3 imp. tygodniowo na umor) tylko ze ja mam poukladane w glowie i zawsze dazylem do jakiegos wyznaczonego celu) Dziewczyny najpierw szukaja palantow a dopiero pozniej zwracaja uwage na facetow ktorzy cos soba reprezentuja i tak jest teraz ... Sama sie przyznalas ze nie zwrocilabys uwagi na goscia ktorego szukasz teraz

Gość assssssss
noo i takie zycie samotnej matki z benkartem:-P

Gość Naukowiec456
Witaj autorko. Ja się piszę na ochotnika. Dziecko mi nie przeszkadza:)

A teraz chcialbym ci zyczyc szczescia w szukaniu faceta jakiego chcesz znalesc ale : Pamietaj ze przez dziecko znajdize sie wiele osob ktore poprostu beda chcialy cie wykorzystac i poprostu sie toba zabawic Ja teraz musze niestety spadac do pracy POWODZENIA

Autorko nie zakładaj na kafe tematów w stylu "czy ktoś pokocha samotną matkę", bo zaraz cię zjadą na kafe. Odchoruj poprzedni związek i rozejrzyj się wokoło. Jak ktoś ma Ciebie pokochać to dziecko nie będzie żadną przeszkodą. W miłości nie ma reguł.

Gość dupa romka z pod ciemnej gwiaz
autorko ladnie musisz być zdesperowana.Chodzisz jeszcze do szkoły(bo inaczej nie pobierała byś renty po straym) Puszczalska jestes i tyle tera zplać za swoje uniesienia! Skończ najpierw szkole i wejś sie do roboty darmozjadzie!!!!!!!!

Gość Lubie siebie.
Zaluje ze tak obnazylam swoje zycie bo widze ze ludzie lubia pochopnie wydawac osąd o kims kogo w ogole praktycznie nie znaja. Dziekuje tym zyczliwy a tym anty kij gleboko w . . . OKO.

Gość Lubie siebie.
A to DUPO ROMKA ze sie ucze nie oznacza ze nie moge pracowac. Sa szkoly zaoczne i ja wlasnie do takiej uczeszczam. Idz usiadz na kogos innego bo mostek mam slaby a w dodatku mi duszno.

dupa romka z pod ciemnej gwiaz-ty to jesteś tak pojeb...... że żalem się ciebie czyta-poza tym jak widzę jak ktoś pisze Z KĄD-ja pierdziele wieśniakiem mi tu zlatuje,zresztą twój sposób wysławiania również-taka prawdziwa dupa romka(nie pomyliłaś się wymyślając sobie nick)

Gość Lubie siebie.
Robwalka dzieki

Gość Julia 1993
Wiekszosc osob na kafee jest poprostu ograniczona glupia i pazerna!!! Wykorzystujecie to forum do leczenia swoich kompleksow, bo zal wam wydac na profesionaliste 🖐️

nie ma za co-nie przejmuj się widać jakaś prostaczka,nawet postów porządnych nie umie sklecić,tylko obraża

Gość to co właściwie...
No czyli nie masz żadnych pieniędzy. Ok jeszcze trochę od państwa wyciągniesz do 25 roku życia tą rentę, dorobisz raczej mało wiem, bo sam tak miałem mało mi na studiach nie zabrali renty. Masz 22 lata za 3 lata ci zabiorą kasę syn będzie mały i kasa będzie potrzebna a z samych alimentów raczej kiepsko. Dodatkowo praca, studia i 10 miesięczne dziecko nie za dużo na raz ? Przemyśl to i raczej skup się na życiu, żeby sopbie poukładać materialnie i nie tylko a nie kolejnych portków szukasz. Najpierw się wykształć, nie wiem znajdź pracę, odchowaj synka nie wiem jakos ułóż relacje z byłym to przecież jego ojciec. Bo teraz widzisz jak na ciebie patrzą pokaż, że jesteś w stanie sama sobie dać radę a chłopak sam się znajdzie zobaczysz.

Gość Mlodaaa żona...
Jezu jak czytam, co Wy tu ludzie piszecie, to aż się niedobrze robi. Same k.. anioły, świętoszki, które żadnych błędów nie popełniają, mają piękne, kolorowe życie i mnóstwo jadu w sobie, ciekawe tylko dlaczego? Dziecko nie jest żadną przeszkodą w znalezieniu partnera. Dobrze, że skończyłaś ten związek, musiałaś dojrzeć do rozstania i taka się stało, a nowa miłość na pewno przyjdzie, prędzej czy później i tego Ci życzę:) A głupimi opiniami się nie przejmuj, Oni nie mają pojęcia o czym piszą.

Gość zdzich z pod nocnego
Mloda żona -nie mędrkuj! Po pierwsze nikt tu nie isze,że ma wspaniale i poukladane -chociaż faktycznie-ja mam:-) Ale nie o mniei mowa:-) Tylko każdy pisze o dziewczynie)małolacie) Która zaklada posty bo szuka frajera . Owszem-każdy z nas potrzebuje miłości MIŁOŚCI_ A NIE SPONSORA!!!!!!!!!! Tak jak autorka:-) Jak se zaznaczyla-atrakcyjna:D:D:D:D:D Co jest wyznacznikiem twojej atrakcyjności? Cycki na wierzchu miniówa ,że az cip sko widać? Bo od strony intelektualnej ,zadnej atrakcyjności bynajmniej nie widzę.

Gość Lubie siebie.
No tak zdzichu ty rzeczywiscie napewno reprezentujesz wysoki standart intelektualny. Zebys w tym swoim wywodzie sie nie potknął o któryś z tych jakże wyszukanych epitetów pod moim adresem. Nie szukam frajera czy sponsora mam kase . Zreszta zapomnijcie to byl błąd że tu napisałam.

Gość Lubie siebie.
Robwalka jestem tu gosciem od kilku dni i tez to zdazylam zauwazyc. Nie sadzilam tylko ze moj temat rozjuszy tak te bydło.

tych ludzi rozjusza wszystko,tym bardziej jak ktoś nie sądzi jak większość z nich,każdy udaje tutaj inteligenta,przeważnie z wyższym wykształceniem,wielkim zasobnym portfelem,o nienagannej urodzie i charakterze itd.a tak w rzeczywistości połowa to gimnazjaliści,prostactwo(dlatego piszą na pomarańczowo),nie powiem są tez osoby na prawdę w porządku ale to tylko wyjątki-nie przejmuj się nimi i olewaj takie posty

Gość zielona mandarynka
Ale czego sie kobieto spodziewałaś pisząć "kto się zaopiekuje...." to dla niektórych brzmi troche roszczeniowo. Może ktoś to odebrał jako właśnie chęć przyszycia sie do kogoś i takie tam. Część osób ma troche racji o tej kasie, pracy itp a resztę wulgaryzmów olewaj po prostu i już. No ale to forum i każdy ma prawo się wypowiedzieć choc niektóry weź przestań.