Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lubie siebie.

Czy ktoś zaopiekuje się 22 letnią atrakcyjną mamą 10cio miesięcznego chłopczyka?

Polecane posty

Gość Lubie siebie.
Przypominam to ja zerwalam. A dla dowcipnisia mam odpowiedz NIE OCZEKUJE ZEBY KOLES MNIE UTRZYMYWAL ALE O SIEBIE TO MUSI SAM ZADBAC POD WZGLEDEM MATERIALNYM. JUZ RAZ UTRZYMYWALAM WLASNIE OJCA DZIECKA I NIGDY WIECEJ.

Czemu kogoś krytykujecię nie musicie tego czytać jeśli wam to przeszkadza Może tu akurat znajdzie kogoś dla siebie. A czy jak kobieta jest ładna tzn że facet się z nią nie rozstanie...

Gość afasfasfasfasf
Lubie siebie. Ja nie żartowałem, a to że pomyliłaś się utrzymując ojca dziecka to nie znaczy że ja też taki jestem. I ja nie potrzebuje wiele, wystarczy żebyś to Ty zarabiała i miała kasę na dom i żywność itd. a ja będę się zajmował domem itd. A z czasem jak dokończę studia to też może w końcu znajdę jakąś pracę. No ale cóż jak widzę mnie jednak nie chcesz :(

Gość Lubie siebie.
Nie mowie ze bylam swietoszka ale mialam w tym wszystkim umiar , mialam czas i na zabawe ale i na obowiazki czyt. PRACE. A on? Tylko kolezki,chlanie,cpanie i w dodatku mnie na kazdym kroku klamal. Ale ja umialam zrezygnowac dla dziecka z tych imprez a on nie. Wszystko dla synka. Tak pewnie to prawda ze szukam teraz takiego na ktorego bym wczesniej nie spojrzala.

Tak zerwalas z nim ... ale jak napisalas bylas z nim 3 lata a dziecko ma 10 miesiecy ... jakbys byla madrzejsza to skonczylabys to juz bardzo dawno temu a tak tkwilas w tym zwiazku ktory niewatpliwie ci sie podobal ale piorytety zmienily sie po urodzeniu dziecka

Gość afasfasfasfasf
To ja nie piję nie palę, nie ćpam itd ;) Potrafię gotować sprzątać ;)

Gość \huiu
a masz prace? i wez szczerze powiedz e potrzebujesz kogos kto bedzie ci kase dawał bo jestes niezaradna zyciowo w tym momencie ..a nie mowisz ze przytulic ci sie chce

Gość assssssss
daj na sympati anons duzo tam sie ludzi zakochala i pobralo

Gość czy to mozliwe ze słonecznik m
dziecko ma 10 miesiescy i 9 chodziła w ciazy , głabie co daje póltora roku

Co nie zmienia faktu ze miala 2 poltora roku na zerwanie znajomosci tak ? i czy ja cie obrazam ? tez potrafie liczyc

Gość ghdfhjkhk
jak można mieć taki tupet chlopcze,znajdz sobie dorywcza prace bo to co ty sie zajmiesz to i ona moze, dziewczyna widac naiwna nie jest wykorzystac sie nie da jakiejś łajzie

Gość dupa romka z pod ciemnej gwiaz
Tak sobie to tlumacz ,że zerwalaś! Na bank kopnol Cię w dupsko bo jestes jakaś jebnięta. Kolejna sflustrowana mamuska-na sile szukająca chlopa! Dziwczyno jak byś byla taka atrakcyjna i zajebista to na pewno na sile bys chlopa nie szukala-bo sznur chlopów by sie za Toba ustawiał. A ty przez internet szukasz. jestes żenująca. Ja tez sama wychowywalam dziecko i miałam swoja godność i do niczego mi chlop nie byl az tak potrzebny żeby az po necie szukać/ A jestem faktycznie atrakcyjna dziewczyą i nikomu nie przeszkadzało ,że mam dziecko i znalazlam sobie chłopaka bez wiekszego pniżania sie tak jak ty to robisz!!!!!!!!!!!!!!! Penie jesteś jakimś paszczurem.Gościu zrobil sobie dobrze i zwial.A ty teraz zalamana siedzisz bo nie dośc ,że cie nikt nie chciał bez dziecka to teraz jeszcze z bachorem tym bardziej.Wiec krótko mówiąc wypierdal laj.Jak sie puscilas to nie szukaj jelenia ktory ci bękarta będzie utrzymaywal.

Gość na kafe facetów
szukać to jest naiwność.Może offerma zmieni status quo z ławki na 22latke z dzieckiem

ale idiotka ta nademną :D chce to niech szuka nawet słonia na złotym łancuchu tutaj debilko , zajmij sie swoim bekartem i konkubentem

Gość afasfasfasfasf
ghdfhjkhk jak można mieć taki tupet chlopcze,znajdz sobie dorywcza prace bo to co ty sie zajmiesz to i ona moze, dziewczyna widac naiwna nie jest wykorzystac sie nie da jakiejś łajzie To było do mnie?? To lepiej uważaj co i do kogo mówisz bo ta "łajza" może i bez kasy ale sklepałby ci krzywą mordę.

Gość ghdfhjkhk
przydupasie, żebyś sie nie przeliczył :)

Gość Lubie siebie.
Wlasnie zalatwiam sobie prace,ale nie ze musze bo mam kase z alimentow i rente po zmarlym tacie ale poprostu chce . Bo nie chce byc darmozjadem. A mama moja ktora jest na rencie bedzie malego pilnowac. Wiec tu NIE CHODZI O KASE. Czy to dziwne ze chce kochac i byc kochana? Czy to jakies nienormalne? Moze jestem kurde jedyna? A nie zerwalam z nim bo go kochalam, zajebiscie kochalam. Wtedy mialam jeszcze na dzieje ze po kolejnej terapi przestanie pic i cpac. Ale on tylko obiecywal. A ja naiwnie wierzylam mu jak ostatnia kretynka.

Gość afasfasfasfasf
ghdfhjkhk Obszczymurze dostałbyś piętą w czoło i na tym by się skończyło, więc ciesz się że jesteś anonimowy i możesz sobie wypisywać tutaj co chcesz bo w rzeczywistości sobie na to pozwolić nie możesz.

matiz00 ale o co Ty masz teraz pretensje do dziewczyny ? ze wybrała nie takiego faceta jak trzeba czy ze wpadła? a moze lepiej zeby dalej utrzymywała kolesia albo jeszcze z nim i przy dziecku cpała? chyba dobrze zrobila, zmadrzała ,pracuje utrzymuje siebie i dziecko a wy na nia najezdzacie

zima idzie na węgiel pewnie potrzebujesz :D:D:D Głupia gęs myśli że dorwie frajera. Ona będzie w domu siedzieć z dzieckiem a on będzie zadupc ał na "rodzinke"":D:D:D:D Teraz to takie myślenie-nie? Z kad bierzesz kase na utrzymanie? Nie racujesz na bank bo raczej matki 10 miesięcznych dzieci nie pracują. Matka cie utrzymuje pewnie ,w domu ci zle wiec szukasz kogoś do kogo mogła bys sie wyrwać. Znam takie jak ty! Moja znajoma na sile pchala sie do łóżka komu popadnie z nadzieja ,że a nóz a widelec znajdzie się naiwny który ja pokocha i ęda żyli długo i szczęśliwie. Pozatym bardzo tego chciała bo w domu miala przejeb ane. Więc szukala drogi ewakuacjii. Ale niestety.Tak szukała ,że znalała nastepnego palanta-który zrobil jej dziecko i go to wszystko przerosło.Zwiał. I została w tym samym domu gdzie miala jeszcze bardziej przekichane i z 2 dzieci na które musiala łozyc jej rodzina!!!!!!.

Gość afasfasfasfasf
Lubie siebie. No to coś nas nawet łączy ;) Też się utrzymuje z renty po zmarłym ojcu.

Gość ghdfhjkhk
nie mam zamiaru sie kłócić z biedną dzieciną bez charakteru,wyglądu i kasy z cielakami nie rozmawiam,żegnam

dziewczyno!!!!!!!!!!! Ty jesteś jakas chorą sflustroaną niedojebana małolatką chyba. Nosz kurwa.Szuka miłości. W necie! Zajmij sie dzieckiem ,zmien mu pieluche bo mu juz uszami gowno wylało:D:D:D A mamusia szuka frajera na necie:D:D:D:D

Nieee zle mnie zrozumieliscie ... Ja nie mowie ze nie jest madrzejsza niz byla ale gdyby nie to dziecko dalej siedzialaby w tym chorym zwiazku i bylaby szczesliwa i imprezowala razem z tym facetem Nie zabraniam nikomu zeby staral sie o to aby byc szczesliwym ale za bledy trzeba placic niestety...

Gość afasfasfasfasf
ghdfhjkhk Ciekaw gdzie mnie widziałeś, to że nie mam kasy sam napisałem, to że nie mam charakteru wnioskujesz z tego że nie mam pracy, ale że nie mam wyglądu?? Chyba mierzysz mnie swoją miarą hehe Widzisz żeby dobrze wyglądać nie trzeba mieć dużo kasy i chodzić na siłownie, ja siłownie mam w swoim pokoju. A ty jak widać jesteś kompletnie ograniczony hehe

Gość buahahahaha,
a co to znaczy sflustrowany? ukonczylas/es gimnazjum chociaz?

Gość Lubie siebie.
A ty dupo romka gowno wiesz i gowno widzialas wiec w moje zycie sie nie wtracaj. Nie podoba sie to nie czytaj. Zachowaj dla siebie te pozal sie spekulacje bo w niczym nie trafilas. I zajmij sie swoim dzieckiem,swoim zyciem a ode mnie wara stara!

Gość do lubie siebie
Chcesz porozmawiać poza forum?

Gość to co właściwie...
Robisz bo żeby mieć rente po zmarłym tacie (też miałem) trzeba się uczyć. Ja akurat jeszcze studiowałem. Baz nauki zabierają. A dorobić można też nie za wiele. Ogólnie masz przesrane sorry, że to pisze ale taka prawda. Żeby z ćpunem mieć dzieciaka gdzie ty oczy miałaś. Żaden facet z ambicjami cię nie weźmie chyba, że bez zobowiązań. Dziecko małe ani gdzieś wyjść, ani wyjechać ani sie pobawić pieluchy tylko. I na dodatek nie swoje tylko sorry jakiegoś ćpuna. Chyba, że jakiś starszy , bezdzietny lub bezpłodny. Facet w twoim wieku wątpie żeby sie ładował w coś takiego bo albo studiują albo moga mieć wolne dziewczyny. No ale próbuj może akurat ci sie uda tylko nie licz na cvoś poważnego od razu po sie przejedziesz jak na byłym.